Zvezdin debitant osetio "buru emocija"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.02.2019.
10:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedan od četvorice Zvezdinih debitanata iz duela sa Vojvodinom sumirao je utiske posle ubedljivog trijumfa.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Povreda koju je Milan Rodić zadobio u kontrolnoj utakmici sa Mariborom omogućila je Milanu Gajiću da se nađe u startnoj postavi za jučerašnji prvenstveni meč sa Vojvodinom i da upiše takmičarski debi u crveno-belom dresu.

Crvena zvezda je slavila sa ubedljivih 4:0, a doskorašnji vezista Bordoa objašnjava da konačan ishod meča ne pokazuje najbolje koliko je bilo zahtevno na terenu.

"Rezultatski gledano nije bila teška utakmica, ali nama na terenu nije bilo tako s obzirom na to da su pripreme tek završene. Teške su noge, videlo se to pogotovo kako se utakmica bližila kraju. Ipak, uspeli smo da održimo ozbiljnost i organizaciju igre. Sve šanse smo praktično iskoristili, realizacija je bila odlična i smatram da je to odlučilo pobednika", kazao je Gajić za klupski sajt.

Primarna pozicija Milana Gajića je na desnom beku, ali je juče odlično odradio posao kraj leve aut linije.

"Poslednjih nekoliko utakmica u Francuskoj sam igrao uz levu aut liniju pa mi nije bilo teško da se prilagodim. Ima sve svoje prednosti i mane, ali sam se osećao odlično, još da podignem fizičku spremu i sve će biti idealno", objasnio je defanzivac crveno-belih.

Takmičarski debi u Zvezdinom dresu Milan Gajić je imao pred oko 20 hiljada gledalaca.

"Imao sam pozitivnu tremu, dobro poznajem saigrače i bilo je lako uklopiti se. Posebnu buru emocija osetio sam prilikom izlaska na teren. Podrška sa tribina bila je fenomenalna. Ne sumnjam da će biti tako tokom cele polusezone. Zaslužujemo podršku, očekujem da nam navijači i u Surdulici budu vetar u leđa. Osećaj igrati uz njihovu podršku je fenomenalan", dodao je Gajić.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu fudbaleri Crvene zvezde igraju sledećeg vikenda protiv Radnika iz Surdulice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke