Zvezdin biser se naoštrio pred derbi: ''Bolji smo od Partizana!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.02.2020.
14:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Svojevremeno je u omladinskoj konkurenciji bio akter i nekih ubedljivih pobeda u derbijima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Iako Crvena zvezda nije ostavila dobar utisak u Inđiji, gde je osvojila samo bod (1:1), mladi vezista crveno-belih Veljko Nikolić je prilično samouveren pred 162. večiti derbi, njegov prvi u seniorskoj konkurenciji.

Ovaj momak se tokom zimskih priprema, ali i u prve tri utakmice prolećnog dela sezone ozbiljno nametnuo kao novi kreator Zvezdine igre, pa je realno očekivati da i u nedelju na ''Marakani'' bude starter protiv Partizana.

Iz njegove izjave za klupski sajt, utisak je da jedva čeka početak meča, uveren u trijumf svog tima.

''Očekujem punu Marakanu i što više naših navijača, koji će nam kao i do sada biti 12. igrač. Oni mogu da nas vode do pobede. Što se utakmice tiče, biće borbeno, sa mnogo duela i trčanja, ali ako nastavimo sa onim što smo započeli i sve sa treninga prenesemo na teren, mislim da ćemo ostvariti željeni rezultat. Smatram da smo kvalitetniji od Partizana i da ćemo to i pokazati u nedelju'', naglašava Nikolić.

Obećava i da će pružiti svoj maksimum u derbiju, a kao idealnu poziciju navodi onu iza špica.
-
Baner

U omladinskoj konkurenciji je imao uspeha u duelima sa Partizanom, pa želi tako da nastavi i sa prvim timom.

''Uvek smo pobeđivali. Posebno mi je drag derbi iz 2016. godine kada smo pobedili Partizan 3:0 u omladinskoj konkurenciji. Tada su igrale mešane selekcije dečaka rođenih 1998. i 1999. godine, a ja sam bio dvostruki asistent i odigrao možda i najbolju utakmicu. Igrali su tu Račić, Terzić, Joveljić, Ilić i još mnogi. Zaista smo imali sjajnu ekipu'', zaključio je Nikolić.

Utakmica 24. kola Linglong Superlige Crvena zvezda - Partizan igra se u nedelju od 18 časova na stadionu ''Rajko Mitić''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
enky
Thursday, 27.02.2020
21:52

A bisera, posle nedelje takvi kao ti što na silu hoće od tebe igrača da naprave dugo se neće ćuti, možda i hoće u narednim sklanjalicama.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 27.02.2020
20:47

Реално јесмо много бољи али то треба доказати на терену.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 27.02.2020
18:44

Koliko je biser toliko je siguran da su bolji 😂

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 27.02.2020
18:02

Uvek bili i uvek cemo biti.

avatar
Dorotej
Thursday, 27.02.2020
17:47

Eh da je ostala ta generacija zajedno sa Joveljićem na čelu pa bi "drali" i dalje Partizan, nego smo kupovali istrošene "Kurte i Murte", a našu decu prodavali. Važno je da smo se "opasuljili", da se našim mladim igračima daje prava šansa, ne na kašikicu.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 27.02.2020
21:50

Koji crni Joveljic? Nikada necu zaboraviti kada je usao protiv Napolija u nekom 70 minutu, kao da je uslo dete od 10 godina na teren, ne slab, nego neuhranjen, pogresna dodavanja, ne snalazenje na terenu i sve golove sto je davao u ovoj krs ligi je davao ili sa penala ili sa 3 metra na prazan gol, od tog momka, nikada nista biti nece!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 28.02.2020
10:10

I dalje? Dobili ste 3-4 derbija u zadnjih 10 godina 😂

avatar
Realni Arthur
Thursday, 27.02.2020
16:33

Veljko, ko je bolji to treba da se dokaze na terenu, ali posto si mlad oprasta ti se ovakva izjava! Derbi kao derbi, znaci trenutna motivacija, zalaganje, pozrtvovajne itd itd. Ja pripadam generaciji koj je gledala derbije od '77 pa moram da vam kazem da dugo vremena nismo gledali neki lep derbi sa puno prilika, driblinga, majstorija, sve neki golovo posle gresaka, odbijanja lopte itd, ali za danasnji svet formula je jednostavna samo da se pobedi i cao! Zadnji derbi na kojem malo osetljivije dominiranje je bilo upravo na Zvezdinom stadionu, ona tekma 3:1, kada su Katai i Vieira dali one lepe golove! I kako se secam, posle treceg gola, Zvezda se opustila, pa Partizan imao tri ili cetri zrele prilike ali nije dao gol! Ko je pratio one starije derbije zna o cemu pricam, Pizon, Dule, Sestic, Krmpotic, Miletic, Jovin......, a sa druge strane isto majstor do majstora Vukotic, Klincarski, Zavisic, Stojkovic (libero inace moj idol iako sam okoreli Zvezdas). I samo jos jedan podatak, za vreme Piksija, Savicevica, Panceva, Prosineckog, Jugovica, Belodedica ......., Zvezda je bas bila dominantna u derbijima, mada za Partizan su igrali Mijatovic, Milosevic (vas trener koji je Zvezdas dusom i telom, samo da znate ;-), Ciric, Petric, Nadj, Vujacic, Jokanovic.....! Zato, pobedice tim koji je inspirisaniji, tu nema statistike, pozicije na tabeli itd, zato manite se komentara kao bolji smo mi, bolji ste vi, nema tu boljeg, na derbijima je motivacija kljuc, pa da vidimo, srecnioo i Zvezdi i Partizanu, samo da prodje bez incidenata na tribinima a to posebno vazi za Partizanovce koji podeljeni na tri grupe!Pozdrav od Zvezdasa, vidimo se na tekmi!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 27.02.2020
16:05

Veljo neka se tvoja dobra igra protiv partizana i u nedelju nastavi da Srbija i Srpska dijaspora pobedu Zvezde slavi.