Zvezdin biser objasnio: ''Igramo fenomenalno''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.08.2020.
09:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Samopouzdanje na ''Marakani'' veće je iz meča u meč.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Tri odigrana kola, tri ubedljive pobede, bez primljenog gola, uz gol-razliku 9:0 i prednost nad najvećim rivalom od tri boda razlike.

Bolji početak nove sezone u Crvenoj zvezdi nisu mogli da požele.

A ono što još više može da ih raduje, jeste evidentan napreedak u igri u odnosu na prošlu sezonu, pojačanja Katai i Spiridonović su odmah počeli da rade ono zbog čega su dovedeni, a tek se očekuje i povratnički debi Gelora Kange.

Ipak, jedan momak se posebno izdvojio, mladi vezista Veljko Nikolić igra sve bolje, a već je postigao i dva prelepa gola u poslednje dve utakmice.

Posle pobede nad Mačvom u Šapcu (3:0), Nikolić je izrazio veliko zadovoljstvo i rezultatom, ali i generalno igrom koju Zvezda prikazuje na startu nove sezone.

''Veoma težak meč za nas. U Šapcu nikad nije lako, iako rezultat tako ne govori. Mačva je odličan protivnik, ali smo se na terenu mi pitali. Ispoštovali smo sve dogovore iz svlačionice i to je dalo rezultat. Upisali smo nova tri boda i idemo dalje.

Drago mi je što sam ponovo postigao gol. To mi mnogo znači. Nadam se da će se navijači tek navići na moje golove i verujem da će ih biti što više.

Pre svega sam zadovoljan to što nismo primili nijedan gol u prva tri kola, što je možda i najbitnije. Protivnici nam nisu pravili mnogo problema i to nas raduje.

Igramo fenomenalno i mislim da treba samo ovako da nastavimo i rezultat neće izostati'', istakao je Veljko Nikolić u razgovoru za klupski sajt.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 10.08.2020
12:32

Каква играчина а толико чекао да заигра у првом тиму.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 10.08.2020
10:12

Bravo mali, ti si dokaz kao i mnogi pre tebe da je Zvezdina najjaca snaga njena skola fudbala, a ne africki polu-proizvodi i ostali igraci bez ikakvog palmaresa.

avatar
Nebojsa Sin
Monday, 10.08.2020
10:45

Ti bi dečko trebalo da počneš malo i da gledaš fudbal, da ga pratiš, a ne samo da komentarišeš. Zadnji izdanak zvezdine škole fudbala je Deki Stanković.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 10.08.2020
11:21

Ti da gledas ili pratis fudbal onda bi znao da Dejan Stankovic nije prosao completnu skolu fudbala Zvezde, nego da je kao pionir stigao u Zvezdu. Kazi ti meni koju skolu fudbala su prosli Dusan Basta, Marko Grujic ili Bole Jankovic na primer i jos mnogi ali necu besplatno da dajem casove iz fudbala. A sad bi tebe zamolio, posto si veliki poznavalac fudbala, da mi navedes ime samo jednog fudbalera koji je prosao kompletnu skolu fudbala partizana, a da je postao neko ime u svetu fudbala ljepi.