Zvezdin bek ističe statistiku: ''Imali smo preko dvadeset šuteva protiv Javora, promašivali izgledne prilike...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.11.2019.
19:09
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sve to nije bilo dovoljno za pobedu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Utakmica u Ivanjici završena je rezultatom 1:1, što je Zvezdin prvi remi od početka ove sezone.

Jedan od aktera ove utakmice bio je i Zvezdin desni bek Milan Gajić, koji je dan posle meča govorio za klupski sajt, iznoseći svoje utiske iz Ivanjice.

''Ekipa Javora odigrala je dobru utakmicu. Trudili su se da preskaču sredinu terena i pronalaze napadače dugim loptama. Znali smo to, očekivali smo takav njihov pristup i dobro odgovorili.

Mislim da smo u prvom poluvremenu nesmotrenostima i greškama koje ne bi trebale da nam se dešavaju stvarali bespotrebnu nervozu.

Takva jedna greška nas je koštala primljenog gola što nam je kasnije otežalo da se vratimo. Osim tog pogotka igrača Javora mislim da smo generalno kontrolisali utakmicu.

Imali smo preko dvadeset šuteva, promašivali izgledne prilike, međutim to je fudbal.

Desi se ovakav dan, kada nikom iz ekipe ne polazi za rukom. Na kraju smo uspeli da izborimo bod na teškom gostovanju'', istakao je Gajić.

Priznaje da je crveno-belima prvenstvena pauza stigla u pravo vreme, kako bi se što boljepripremili za finiš jeseni i borbu za plasman u ''evropsko proleće''.

''Činjenica je da igramo na svaka tri dana. Izuzetno je teško u takvim okolnostima biti maksimalno spreman u svakom momentu, ali profesionalci smo i naviknuti smo na to. Sigurno da svi mi volimo kada ima dosta utakmica a što manje rada na treninzima.

Imamo dovoljan broj igrača koji su spremni u svakom trenutku da zaigraju, tako da umor ne može da bude opravdanje za loš rezultat u Ivanjici.

Prijaće nam svima reprezentativna pauza. Naredne srede već igramo kup protiv Mačve, pauza je došla u pravom trenutku kako bismo se odmorili i pripremili za završni deo polusezone'', poručio je Milan Gajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Tuesday, 12.11.2019
09:58

Gajiću analiziraj igru Zvezde, pusti statistiku na miru. Ovakvi tekstovi su obično spinovanje da se sakriju problemi koje Zvezda ima sa kvalitetom igre.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 11.11.2019
22:05

Sta sve to vredi kad su nas zakinuli za tri gola, ali nicija nije gorela do zore pa nece ni partizanska petokraka.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 11.11.2019
20:35

Utakmica se mora podeliti na dva poluvremena, na prvo u kom je suđenje bilo normalno osim nedosuđenog penala za javor gde je javor stvorio 3-4 izgledne situacije za gol, uz gol i nedosuđeni penal zaslužio da postigne 3-4 gola, a zvezda imala jedinu šansu stvorenu slučajnim ispucanjavanjem Milunovića koju je Boaći promašio i drugo poluvreme u kome je Piper nedosuđivanjem prekršaja na polovini zvezde pogotovo zvezdinih štopera nad napadačima javora, dosuđivanjem nepostojećih prekršaja oko šesnaesterca javora, a pritom nedosuđivanjem čistih prekršaja nad igračima javora kod kornera za zvezdu zaustavio javor i dao zvezdi vetar u leđa. Pa je tako zvezda dolazila do poseda i inicijative (zbog nedosuđivanja prekršaja za javor i dosuđivanja nepostojećih za zvezdu) iz koje su proistekli izmišljeni slobodnjaci oko šesnaesterca i zmišljeni korneri, nakon kojih je zvezda ili dolazila do nekog šuta ili je pravila faul u napadu kod tih prekida koji opet nisu suđeni već je zvezda data druga šansa iz koje je opet dolazila do šuteva i boljih šansi. Stvarno je imponzantno imati 25 šuteva kada je suđenje u tvoju korist 90:10. Što niste tako šutirali i stvarali šanse u prvom poluvremenu, što niste zaustavili javor u prvom poluvremenu, što nigde ne pominjete nedosuđen penal za javor. Pa samo zbog toga ste trebali da izgubite, a da ne pričamo o ostalom suđenju. Neka se javi Rodić da nam kaže da ga je igrač javora faulirao, da je zapravo faul u napadu, a ne penal za javor.

avatar
Bugiber
Monday, 11.11.2019
20:29

Falio je samo penal za tri boda...