Zvezdi se DVANAEST igrača vraća sa pozajmice, kakav je plan?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 05.06.2019.
14:30
Izvor: Sportske.net

Ko će se od njih pojaviti na pripremama za novu sezonu, ko će na novu pozajmicu, a ko će biti prodat?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda ima veliki broj  igrača  na platnom spisku pa treba očekivati veliki broj odlazaka ovog leta, a pored toga, postoji i veliki broj fudbalera koji su prethodnih 12 meseci igrali na pozajmicama.

Ima ih čak 14, mnogi su igrači u Grafičaru, a ima i onih koji su svoje minuta beležili u jačim timovima.

Svima pozajmice ističu na kraju ove sezone, tačnije, 30. juna 2019. godine, pa od tog trenutka postaju fudbaleri Crvene zvezde.

Aleksa Terzić se vraća sa pozajmice iz Grafičara i karijeru najverovatnije nastavlja u Fiorentini, a pored njega iz Grafičara se vraćaju i Strahinja Krstevski, Stefan Cvetković, Aleksandar Stanković, Jug Stanojev i Veljko Nikolić.

Svoju misiju u sadašnjim klubovima završili su i Ze Markos (OFK Grbalj), Nikola Krstović (Zeta), Dejan Vidić (Zemun), Dejan Meleg (Levadiakos), Miloš Čupić (Zlatibor) i Ibrahim Tanko (Bežanija).

Kakav je Zvezdin plan za ove momke i kakav je plan za momke koji stižu iz omladinskog pogona poput Erakovića, Gordića, Kupusovića, Jočića i ostalih?

Meleg je najveće pitanje, vraća se sa pozajmice i imajući u vidu da nije dobio šansu u Crvenoj zvezdi treba očekivati prodaju, dok je situacija sa ostalim igračima drugačija, velika većina je u razvoju ili su tek stigli u Crvenu zvezdu, pa treba očekivati novu pozajmicu ili makar šansu u prvom timu.

Krstović i Ze Markos su bili solidni u crnogorskom šampionatu i mogli bi da dobiju šansu kod Milojevića naredne sezone, ali više kao epizodisti.

Dakle, od 12 imena, teško je da ćemo nekoga gledati u bitnoj ulozi naredne sezone kod aktuelnog šampiona Srbije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 06.06.2019
13:38

Tu samo Nikola Krstovic i Veljo Nikolic zasluzuju dres prvog tima Zvezde, a ostale prodati ili poslati na pozajmice u ostale Superligase.

avatar
Brajkoo
Wednesday, 05.06.2019
21:37

Plan je dovesti novih 20 igraca, vecinu skupih (Ebisilio,Kafu,Jeftovic,Meleg,Causic...)koji ce sedeti na tribine a drzava neka ubaci novih 40 mi eura

avatar
MarkoSi
Wednesday, 05.06.2019
20:21

Meleg je veliki znalac,ali mu nešto definitivno nedostaje. Već ga vidim sledeće sezone u Radničkom iz Niša kako kod Lele pleše.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 05.06.2019
20:14

Erakovića zvezda izbacuje već par godina i nikako da ga izbaci tj. ubaci u prvi tim. Za to vreme Partizan Milenkovića, Markovića, Pavlovića i ne bi me čudilo i četvrtog mladog štopera da napravi igračinom dok zvezda ne može nijednog igrača da izbaci. Osim što su potrošili na desetine miliona € na dovođenje igrača za prvim tim kupuju i za pozajmice tj. da bi pozajmljivali klubovima svoje igrače. Ajde da tu ima kvaliteta nego bez sudije ne mogu ni drugoligaša da pobede.

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Wednesday, 05.06.2019
19:54

Ne znam na sta ce ovo izaci..Kao,kopiramo velike klubove..Dovedi brdo igraca i cekaj da od 10..mozda 2 zasluzuju i DOBIJU PRILIKU..Naravno,nisam strucniji ni od Miloja ni od Terze..Nekako se to kotrlja..samo ne znam do kad.Dovodimo igrace koji imaju "zara" za jednu godinu..maksimalno 2..i vec se prezasite..Voleo bih da gresim..

avatar
Wednesday, 05.06.2019
16:55

Osim Nikolica i eventualno jos jednog omladinca, nema tu kvaliteta za Zvezdu. Svi ce oni pre ili kasnije dobiti raskid ugovora.

avatar
jv
Wednesday, 05.06.2019
16:14

Meleg je odličan igrač, treba ga ostaviti.

avatar
Brajkoo
Wednesday, 05.06.2019
15:31

Plan je dovesti jos 20 novih kao i svake sezone, vecinu platiti papreno (Kafu,Causic,Jeftovic,Meleg,Ebisilio....) pa ih poslati na tribine ili u druge klubove jer i onako drzava placa.

avatar
Brajkoo
Wednesday, 05.06.2019
15:31

Plan je dovesti jos 20 novih kao i svake sezone, vecinu platiti papreno (Kafu,Causic,Jeftovic,Meleg,Ebisilio....) pa ih poslati na tribine ili u druge klubove jer i onako drzava placa!

avatar
Brajkoo
Wednesday, 05.06.2019
15:31

Plan je dovesti jos 20 novih kao i svake sezone, vecinu platiti papreno (Kafu,Causic,Jeftovic,Meleg,Ebisilio....) pa ih poslati na tribine ili u druge klubove jer i onako drzava placa

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 06.06.2019
13:40

Postaje tuzno i zalosno kad na vestima o Zvezdi jedan navijac bivseg Zvezdinog rivala ostavi cetiri potpuno ista komentara. Zar je moguce da ne mozes da izmislis nista novo pa da moras stalno da ponavljas jedno te isto.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 05.06.2019
14:49

Veljko Nikolic mora da dobije minute. Fenomenalan fudbaler. Aleksa Terzic ako vec nije prodat Fiorentini takodje, mada mislim da je to gotovo. Od ovih ostalih, niko nije ni blizu prvog tima. Meleg nije dobio ni sansu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 05.06.2019
14:41

Sve je to Tanko:-D