Zvezdi propao još jedan posao, ko su nove mete?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.12.2017.
10:20
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli su najpre odustali od Mirka Ivanića, a izgleda da će morati od još jednog igrača. Ko je najbliži "Marakani", a ko slovi za nove mete?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Vicešampion Srbije još uvek radi na angažovanju prvih pojačanja u zimskom prelaznom roku, a tokom prethodnih dana postalo je jasno ko je blizu, a ko daleko od stadiona "Rajko Mitić".

Pre samo nekoliko dana generalni direktor Crvene zvezde obelodanio je u izjavi "Novostima" da crveno-beli odustaju od Mirka Ivanića zbog toga što ne mogu da priušte sebi pojačanje od 1.700.000 evra koliko je BATE tražio za crnogorskog reprezentativca.

Danas sa istoka stiže još jedna vest koja se neće svideti navijačima Crvene zvezde. Mladi defanzivac ruskog Urala Dominik Dinga takođe otpada sa spiska potencijalnih pojačanja jer klub ne želi da ga pusti u Zvezdu.

"Crveno-beli su poslali ponudu mom klubu, ali je ona odbijena. Čelnici Urala izjasnili su se da me prodaju", rekao je Dinga za "Žurnal".

To praktično znači da Zvezda nakon Mirka Ivanića može da precrta i ime Dominika Dinge iz "teftera" u kojem se nalazi spisak potencijalnih pojačanja.

Da situacija nije tako siva svedoče najave da bi u narednim danima trebalo da budu završeni transferi dvojice igrača koji su se takođe našli na pomenutom spisku.

Generalni direktor Zvezdan Terzić nalazi se u inostranstvu gde završava transfere fudbalera Antalije Milana Jevtovića i Olimpijakosa Mohameda El Fardu Bena koji su pristali da se presele na stadion "Rajko Mitić".

Ostalo je samo da Zvezda sa Antalijom i Olimpijakosom postigne dogovor oko obeštećenja za pomenutu dvojicu, a očekuje se da crveno-bele ova kupovina iznese oko 1.000.000 evra.

Pomenimo i to da se tokom jučerašnjeg dana pojavila informacija da Zvezda ponovo prati Aleksandra Ignjovskog i da će u narednom periodu biti jasnije hoće li fudbaler Frajburga pristati na povratak u Srbiju.

Aleksandar Ignjovski ima još godinu i po dana ugovora sa pomenutim nemačkim klubom što svakako otežava Zvezdinu poziciju u pregovorima.

Više o tome ko bi prvi mogao da digne sidro i napusti "Marakanu" mogli ste da čitate OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijac Zvezde????⚪
Thursday, 28.12.2017
22:53

Realno, dati te pare u ovom trenutku za nekog ko igra na poziciji gde igra sad Kanga, pritom nema pravo da igra u LE, nije bas dobro... Katai, vrati se!🔴⚪

avatar
Povratak kralja 66
Thursday, 28.12.2017
13:27

Ben+Jevtović=1M €, a Boaći=15M € - crtani film.

avatar
Korner Pixi G00000OL
Thursday, 28.12.2017
12:39

Samo Zvezdu i Srbiju ja volim na svetu tom jer samo Zvezdu i Srbiju ja nosim u srcu svom.

avatar
Navijac Zvezde????⚪
Thursday, 28.12.2017
22:55

Hahaha za ovih 10ak meseci koliko sam prijavljen na ovoj stranici, nisam video vecu legendu od vas🔴⚪

avatar
Korner Pixi G00000OL
Friday, 29.12.2017
04:37

Hvala mladicu.

avatar
Thursday, 28.12.2017
11:43

ja ne znam sta ocekuju ne samo navijaci zvezde vec i partizana da ce sada da dovedu neku bombu od pojacanja? ne naravno da nece, treba ljudi da budemo realni da kod nas mogu da dodju samo povratnici koji zele da vrate svoje karijere u zivot ili neki osrednji igrac!!!