Zvezdi propada još jedan transfer?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.07.2019.
16:55
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Opet je izgledalo da je posao pri kraju, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Sećate se, početkom leta je napadač Crvene zvezde Milan Pavkov bio na pragu kineskog Đangsua, sve je bilo dogovoreno, a onda su iznenada promenjeni finansijski uslovi prema samom igraču, pa se Pavkov vratio neobavljena posla i sada se nada nekom novom angažmanu.

Ovih dana, izgledalo je da će Zvezdin ofanzivni vezista Lorenco Ebisilio realizovati transfer u jedan od japanskih klubova, pogotovo što je Crvena zvezda navodno pristala na obeštećenje od pola miliona evra.

Međutim, ''Telegraf'' danas otkriva da se pojavio sličan problem kao u slučaju Pavkova - ni Ebisilio nije zadovoljan uslovima koje je njemu ponudio japanski klub. Prema tim informacijama, Japanci su Ebisiliju ponudili skromne uslove, maltene onakve kakve ima sada u Crvenoj zvezdi, pa zbog toga on i nema neki veliki motiv da se seli na Daleki istok.

Navodno još postoje šanse da neimenovani klub ponudi nešto bolju ponudu Ebisiliju, a ako se to ne desi, od transfera neće biti ništa.

Da sve bude gore po Holanđanina, on na početku ove sezone nije u planovima trenera Milojevića, pogotovo posle dolazaka još trojice stranaca - Kanjasa, Tomanea i Žandera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Monday, 22.07.2019
17:25

Strasno koliko covek trpi zbog nefudbalskih stvari, a za mene je super igrac za nase uslove.

avatar
Zoran Blagojevic
Monday, 22.07.2019
17:23

Nemam reci za stvari koje rade u Zvezdi... Za saku para su hteli da prodaju Pavkova, pored Babica koji po meni aman bas nista nije pokazao u zadnjim utakmicama oni za 0 daju Savica... Dovode 3 igraca sva tri povredjena od toga Kanjas je sklon povredama i prosle godine u PAOKU je dosta proveo na terapijama izgleda da su njegove povrede postale hronicne. Ebisilio i Jevtovic su prosle sezone proveli mnogo na klupi... Jednog od pomenute dvoice je trebao da ode na pozajmicu... Sto se tice Jirke (koji je prototip Radonjica tj pokusaj da bude) ocigledno da Jirka stilski ne odgovara Milojevicu jer Milojevic ne zna sta ce sa njim pa je i pokusao na poziciju levog beka da ga ubaci. Ivanic pretplacen kao i Causic, da smo imali strpljenja i da su vise dali sanse Melegu, po meni Ivanic ne bi trebao da dolazi.

avatar
Man united
Monday, 22.07.2019
18:53

Ти би задржао Савића, који игра без трунке мотивације. А ништа бољи није од Бабића, који се разиграо на пролеће.

avatar
Mića86
Monday, 22.07.2019
17:11

Trojica stranaca došli, a od toga dvojica povređeni, a treći nije fizički spreman...