Zvezdi neslavna titula, srećom, sve će se zaboraviti u grupnoj fazi!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.08.2019.
10:59
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" prednjače u jednom segmentu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je na dobrom putu da drugu godinu zaredom igra grupnu fazu elitnog takmičenja, odigrali su pulena Vladana Milojevića 2:2 u Bernu, revanš je u utorak na rasprodatoj "Marakani".

Ipak, nije sve gotovo, moraće "crveno-beli" da odigraju još jedan dobar meč, a dobra stvar je i da Marin, Boaći i Rodić nisu "požuteli" u Švajcarskoj.

Njima je pretila suspenzija u slučaju dobijenog žutog kartona, nisu ga dobili i imaju pravo nastupa u revanšu, a nakon toga će se svi kartoni iz kvalifikacija obrisati, suspenzija može da se zaradi samo u slučaju dobijanja crvenog kartona.

Interesantan je i podatak da je Crvena zvezda najgrublji tim u ovogodišnjim kvalifikacija za LŠ.

Puleni Vladana Milojevića dosad su napravili 95 prekršaja, što je 11 više od Ferencvaroša, koji se preseli u LE, kao i 20 od Kluža.

Igrač sa najviše prekršaja ipak dolazi iz rumunskog predstavnika, Bordeanu je ubeležio 16 faulova, dok je na drugom mestu vezista Zvezda Dušan Jovančić sa 14, deli to mesto sa Eljonusijem iz AIK-a.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 26.08.2019
14:02

Pa nemamo ni Mesija ni Ronalda. Igramo agresivno, i tako dobijamo bitku na sredini terena. Svi kojima ovo smeta neka gledaju umetničko klizanje. Ovo je muška igra!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 25.08.2019
12:18

Interesantno je da zvezdini odbrambeni igrači u SL za sezonu dobiju isti broj žutih kartona koliko sudija pokaže golmanu Partizana, a da su u celoj Evropi najgrublji tim. Mora da je zbog lošeg suđenja u Evropi u odnosu na fantastičnog u Srbiji koje zvezdu ne može da prati i u Evropi.

avatar
Südkurve München
Sunday, 25.08.2019
11:16
avatar
Milek
Sunday, 25.08.2019
11:12

Pa dobro odigrali smo 7 mečeva, a neko 1 ili 3

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 25.08.2019
11:05

Ta statistuika je nerealna jer sudije Zvezdinim protivnicima sviraju mnogo nepostojecih prekrsaja, a za Zvezdu ne sviraju mnogo ociglednih prekrsaja.