Zvezdi "curi vreme" za napadača - Zna se ko je prva opcija!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.07.2018.
10:37
Izvor: Sportske.net

Deluje da u Ljutice Bogdana nisu spremni za povlačenje ishitrenih poteza. Hoće li napadač stići na vreme da bude registrovan?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Prodaja Aleksandra Pešića, a zatim povreda Nikole Stojiljkovića upalile su alarm u Ljutice Bogdana. Stručni štab je uvideo da je još jedan napadač neophodan, a klupsko rukovodstvo odmah se dalo u traženje adekvatnog rešenja.

Pre prve utakmice sa letonskim Spartaksom, a ona je bila na programu 11. jula, pojavile su se informacije da bi crveno-beli mogli da vrate Ričmonda Boaćija.

Deset dana kasnije, priča oko napadača Đangsu Suninga i dalje je aktuelna, ali su se u Zvezdi okrenuli i drugim opcijama zbog činjenice da transfer Ričmonda Boaćija više nije tako izvestan.

Verujemo da su svi upućeni u priču oko internacionalca iz Gane. Dva kluba su postigla načelni dogovor oko jednogodišnje pozajmice, igrač je bio spreman da se odrekne dela primanja kako bi transfer mogao da bude realizovan, ali je na kraju stručni štab Đangsu Suninga zatražio da se sačeka još malo.

U trenutku kada Zvezda nema mnogo vremena za čekanje predstavnici kluba iz Ljutice Bogdana primorani su da gledaju i na drugu stranu.

Govori se mogućnosti da na pozajmicu bude doveden jedan od sledeće trojice napdača: Franko Soldano (Santa Fe), Ahmed Hasan Mahgub (Braga) i Gustavo Blanko Leščuk (Šahtjor).

Važno je napomenuti da crveno-belima "curi vreme" za registraciju još jednog igrača. Rok je 24 časa pre početka prve utakmice sa Suduvom i sve je izvesnije da će Zvezda bez novog napadača u dvomeč sa šampionom Litvanije.

Kada je već takva situacija Zvezda sebi može da priušti još malo vremena za čekanje Ričmonda Boaćija jer je njegov povratak prioritet, ali i to čekanje ima granicu i veruje se da će poslednji rok biti kraj sledeće nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vrlo intelektualno
Sunday, 22.07.2018
12:59

Pa jel rekoste vec dva puta kako je stigao gotovo dolazi,sta bi sad,koga lazete.

avatar
Don Silvio
Sunday, 22.07.2018
12:52

U opciji je i Kafu

avatar
indosrbija
Sunday, 22.07.2018
11:34
avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 22.07.2018
11:31

Sto tolika briga,imaju Pavkova i Jovelju.Mislium da je to dovoljno.Oni treba da igraju.Za centra neka ne srljaju,da ne .pogrese.Za Suduvu dobar ce biti jedan od pomenuti.