''Zvezdaška javnost'' rekla svoje: ''On MORA da ostane, želimo novi ugovor!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.02.2018.
10:40
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.rs

Utisci su još sveži posle bolnog poraza u Moskvi, ali navijači Crvene zvezde smatraju da nema vremena za gubljenje. Ovo je potez koji sada željno iščekuju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć bila na pragu plasmana u osminu finala Lige Evrope, ali nažalost, velike prilike Pešića i Bena ostale su neiskorišćene, pa se mora čekati neka druga prilika za prolaz u ovu fazu takmičenja.

Navijači su istovremeno tužni, ali i veoma ponosni na ekipu Vladana Milojevića, koja je ove sezone, bez obzira na sinoćnji poraz, ostvarila najbolji učinak na evro-sceni u poslednje dve i po decenije.

Istovremeno, Zvezda je i ubedljivo prva na superligaškoj tabeli, pa pristalice crveno-belih, ili kako to generalni direktor Terzić obično voli da kaže - ''zvezdaška javnost'', nema dilemu šta bi trebalo da bude prvi sledeći potez rukovodstva kluba.

Naime, na portalu ''redstarbelgrade.rs'', pojavila se inicijativa da se što pre produži ugovor treneru Vladanu Milojeviću, kako bi crveno-beli i sledećih sezona nastavili kontinuitet dobrih igara na međunarodnoj sceni.

Zvezdaši čvrsto veruju da će narednog leta njihovi ljubimci igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i da će pod vođstvom Milojevića uspeti da se domognu grupne faze elitnog evropskog takmičenja.

A zbog svega toga...

''Zvezdo, koliko god da je pregovarački proces zahtevan, nemoj mnogo da čekaš – želimo NOVI UGOVOR za Vladana Milojevića!'',
poručuju sa RSB-a.

Podsetimo, uprava je već nudila novi ugovor Milojeviću, ali on je tražio vremena da razmisli. Vreme je za definitivnu odluku...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RSBelgrade
Thursday, 22.02.2018
12:59

Tako je Miloje da ostane,ostaje jos zal za jucerasnjom utakmicom i propustenim sansama,ali sve u svemu kad se sagleda odakle smo krenuli i dokle stigli,prelep rezultat,hvala Zvezdo,bice sledece godine jos bolje.Sto se igrackog kadra tice,smatram da je vreme Donaldu i Le Taleku da odu na leto,Francuz je odigrao dobro u ove 2 partije,al Donald kao da nije bio na terenu,hvala im za sve do sada,al vreme je za druge igrace,pre svih mislim na Racica da se forsira,i onda da se u ljetnom prelaznom roku dovedu jos 2,3 dobra igraca da pokriju Kangin nedostatak,i verovatno Boacijev odlazak!

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 22.02.2018
12:28

A zahvalnica i ispisnica Pešiću.

avatar
!?!?!?!?!?
Thursday, 22.02.2018
12:25

Kažete bolan poraz u Moskvi!Pa kako je bolan kad na DVE utakmice ne uspete da pogodite mrežu protivnika.Ajde da ste ispali na produžetke,zbog njihovog gola u gostima,zbog penala ali vi nedadoste makar 1(JEDAN) GOL i sada žalite???Zašto,zbog čega žalite?Opet stara dobra zamena teza svojevrsna za Zvezdu posle neuspeha.

avatar
Patrick Bateman
Thursday, 22.02.2018
13:19

Bolan jer smo bili ravnopravan rival a da je usao Benov ili Pesicev sut prosli bi dalje. Ja nzm sta tebi nije jasno. Ostaje zal sto smo imali dobre prilike a nismo ih iskoristili. Prosto i jednostavno.

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 22.02.2018
13:32

Jer smo imali nekoliko stopostotnih sansi da damo taj jedan gol, zato zalimo. Aj da nismo imali, ali jesmo. I taj jedan jedini gol bi bio dovoljan. Ne znam o cemu pricas, nije nam falilo 3 gola.

avatar
Patrick Bateman
Thursday, 22.02.2018
12:05

Bilo koji igrac moze da ode ali Miloje mora da ostane.

avatar
Mangus
Thursday, 22.02.2018
12:01

Ako treba, coveku dati 1 000 000 evra godisnje, jer koliko je doneo, to je sitnica! Zvezda je zbog LE uzela pare na tv prava, karte, sponzorkse premije i prodatu robu, a da ne pricam o ceni igraca koja je skocila gore. Primer je Kanga, milionce za igraca kome istice ugovor za 6 meseci ne bi dobili da je dosao iz JSL