Zvezdaši već počeli sa željama, hoće SPEKTAKULARNE protivnike na proleće! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.12.2020.
21:30
Izvor: Sportske.net

Tek će biti preciznijih projekcija, ali Zvezdini navijači su već počeli da prave svoje...

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti


I jedno i drugo mesto vode u narednu fazu takmičenja, iako u grupi ima još da se odigra još jedno kolo.

Zvezdu čeka još meč sa Slovanom u Češkoj, gde se očekuje da se na pravi način predstave najmlađi i najtalentovaniji igrači u ekipi Dejana Stankovića.

Ali, navijači srpskog šampiona na Tviteru su već počeli da izražavaju želje po pitanju imena protivnika u narednoj fazi takmičenja.

Utisak je da mnogi sada priželjkuju da Zvezda očita i lekciju zagrebačkom Dinamu, a oni najhrabriji žele i dvomeč sa Realom, ukoliko Madriđani ne prođu u narednu fazu Lige šampiona.
-
Baner
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Friday, 04.12.2020
16:10

Дижем обе руке да извучемо Динамо. Био би то спектакл само такав.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 04.12.2020
08:36

Koga god da dobijemo odmah ispadamo je Stankovic ne zna da igra utakmice koje nesto odlucuju

avatar
riquelme
Thursday, 03.12.2020
22:49

Bilo bi sramota da posle 1 LE plus prolece, 2 LS sve zajedno sa kvalifikacijama nismo prosli grupu u LS. Ne salim se... Ozbiljan sam! Slobodna racunica sa sve prodatim igracima za ovo sto je nabrojano donosi bar 100 milki. To sto gospodin Terzic Van Parlana, Garsijama i ko zna ko sve bese u ekipi za koga se znalo da nece doneti nista dobro odim sto ce napumpati troskove da bi se pravdao minus. Tako da me ove pompezne najave ne iteresuju vezano za punu kasu i te fore. To su sve gluposti. Ne zna se koliki je minus, to nije proverljivo. Bravo za Borjana, svaka cas dobar gosa, najbolji u nasoj ligi nema sta. Opravdava svojih 600 hiljada godisnje. E sad zasto jos 10 igraca ima po 400, 500, 600 hiljada a be pruzaju ni pola sto daje Borjan kao golman to je pitanje... Terza magijo gde su pare? Ovo sve ostalo nije tvoja zasluga. Zasluga je Lalatovica, pre svega zbog pravljenja igraca koji su doneli titule Grofu i Miloju kao i prve opipljive pare. Lalatovic je doveo Kataia, Grof Kangu, Miloje Bena. To su igraci koji su dosli zbog trenera i duplo vece pare su mogli svugde da dobiju. Tako da pored trenera zasluzan je i AV, mislim na Aleksu Vukanovića ;). A ti jedini mozes da objasnis gde su pare u ovoj celoj prici.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Thursday, 03.12.2020
23:54

opet glupost od komentara za finansije... Godisnje odrzavanje Zvezdu kosta 15-20 miliona eura, sto zbaci da je za 4 godibe na rashode otislo 60-80 miliona, omladinska skola kosta 2-3 miliona godisnje, sto je za 4 godine jos 10-12 miliona rashoda... par miliona je utroseno u infrastrukturu... Lupetate gluposti u koje se ne razumete...

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Wednesday, 09.12.2020
08:42

Pa samo plate za prvi tim su preko 10 miliona godisnje... da, i pored duga od ranije koji postoji i za koje su iradjeni reprogrami, sad se placaju i struja, i voda i porezi... ulaze se u infrastrukturu.. pa samo redari i cistacice kostaju preko milion godisnje... na to dodaj dovedena pojacanja... Kad hoces jak i dominantan tim, to kosta... mada, i tih 50 miliona eura koliko nam vredi tim, i tih i celih 20 miliona godisnjeg rashoda, je smesno i presmesno za evropske uslove, jer drugoligasi iz liga petice imaju po nekoliko puta vece budzete

avatar
riquelme
Saturday, 05.12.2020
14:11

Objasni druze na sta odlazi... Ne da napises da neko lupetara a da ne kazes na sta odlazi...

avatar
riquelme
Saturday, 05.12.2020
14:10

Na sta odlazi 20 miliona evra na odrzavanje Zvezde? Da ne placaju struju? Vodu? Porez na zemljiste? Da ne vracaju kredite? Na sta?