Zvezdaši se okupljaju u Belgiji - Stiže i Bajko!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.09.2014.
21:23
Izvor: Sportske.net

Za one koji su se pitali gde je i šta radi Boban Bajković posle osvojene titule sa Crvenom zvezdom, odgovor stiže iz - Belgije!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Doskorašnji čuvar mreže Crvene zvezde je ovog proleća ostvario dugogodišnji san, podigao je šampionski pehar, posle čega je ustupio svoje mesto ustupio talentovanom Predragu Rajkoviću i krenuo u potragu za novim angažmanom.

S obzirom da je prelazni rok poodavno okončan, činilo se da će popularni Bajko možda pauzirati i do zime, ali zahvaljujući odlasku bivšeg trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića u Lirs, izgleda da će pomenuti klub biti i njegova nova stanica.

Naime, pojedini belgijski mediji su preneli danas da je Lirs već postigao načelni dogovor sa Bajkovićem i da bi već sutra ta saradnja trebalo da bude i ozvaničena.

U Belgiji se podseća da Bajković dolazi iz šampionskog tima Crvene zvezde, gde je uspešno sarađivao sa trenerom Stojanovićem i njegovim pomoćnikom Bratislavom Živkovićem, koji je takođe pre desetak dana stigao u Lirs.

Ali, ako su se u Srbiji borili za titulu, Stojanoviću, Živkoviću i Bajkoviću ove sezone predstoji grčevita borba za opstanak u Belgiji, pošto Lirs zauzima poslednje mesto na tabeli posle osam odigranih kola, sa samo pet osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke