Zvezdaši se družili na Adi sa igračima

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.04.2019.
22:12
Izvor: Sportske.net

Odlično raspoloženje danas na Adi Ciganliji.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Nemanja Milunović, Srđan Babić, Dejan Joveljić i Aleksa Vukanović su danas bili na Adi Ciganliji gde su proveli vreme družeći se sa Zvezdašima pred sutrašnju utakmicu protiv Proletera iz Novog Sada.

Pored druženja, igrao se i "ljudski stoni fudbal", prijavljeno je bilo 12 ekipa sa po šest igrača uzrasta od 7-15 godina.

Svi učesnici su dobili i ulaznicu za sutrašnji duel.

"Stvarno nam uvek prija kada vidimo koliko nas ljudi podržava. Ovakve akcije su prilika da se družimo sa našim navijačima i da im se barem malo, pored pobeda, odužimo za svu podršku koju nam pružaju. Najmanje što možemo je da malo popričamo sa njima, slikamo se i podelimo autograme. Nadamo se da će u što većem broju doći i u nedelju na Marakanu da zajedno napravimo još jedan korak ka duploj kruni", rekli su Milunović i Babić.

"Navijači su naš veliki pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili tu gde jesmo. Upravo zato nam je zadovoljstvo da se družimo sa njima kad god možemo. Ovog proleća stvarno imamo fantastičnu podršku i neka nas navijači nose do ostvarenja ciljeva, a da se prvo zajedno radujemo u nedelju", reči su Vukanovića i Joveljića.

Utakmica protiv Proletera igra se sutra (nedelja) od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 07.04.2019
15:02

Ja bih zeleo da se u plej ofu utakmica protiv naseg bivseg rivala odigra na stadionu JNA.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 07.04.2019
04:36

Najveca porodica na Balkanu.