Zvezdaši, pažljivo slušajte, legenda ima nešto da vam poruči!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 03.12.2019.
19:16
Izvor: Sportske.net

Snažna poruka četvrte Zvezdine "zvezde".

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Crvena zvezda već treću godinu zaredom igra grupnu fazu evropskog takmičenja, od toga već dve u Ligi šampiona.

U poslednjem kolu protiv Olimpijakosa, puleni Vladana Milojevića imaju šansu da prezime u Evropi, odnosno nokaut rundu Lige Evrope.

Nekim navijačima to nije dovoljno, pa je poseta na stadionu "Rajko Mitić" veoma malo.

Tim povodom se oglasio i Vladimir Petrović Pižon koji je imao šta da poruči zvezdašima.

"Ako bismo imali pun stadion, onda bismo imali i para da kupimo dobre igrače. Zvezdu ko ne voli kad gubi, on onda nije zvezdaš. Nije nam lako, pre tri godine je dug bio 50 miliona i želeli smo samo da vratimo dugove. Samo to. A u međuvremenu smo bili dva puta na vrhu sveta, sa elitom, u Ligi šampiona", poručila je četvrta Zvezdina "zvezda".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 03.12.2019
23:17

Svakoga dana nas je sve vise, a mali kmpmsija troluje i suze brise.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 03.12.2019
21:10

Hoće li on to da kaže zvezda nije imala pare sa 60M € budžeta da kupi igrače da pobedi nekoga u SL, da nekome da gol u SL. A zašto ne napravite igrače kada ste takvi stručnjaci nego morate sve da kupite, pa vam je i 60M € malo za Inđiju, Napredak, rad, javor i voždovac nego moraju sudije da pobeđuju umesto vas. Ukoliko ne grešim on nije samo legenda već je i zaposlen u klubu, a to menja celu stvar jer mu je u interesu da čuva svoju fotelju pa onda i ne čudi izjava da će zvezda parama od karata da kupi skuplje igrače od ovih milionera koje je potpisivala u poslednjih nekoliko prelaznih rokova. Želeli da vrate dugove, ali im je Terza mađija objasnio da ne treba pare trošiti na vraćanje dugova nego ih uložiti u kvalitetne strane igrače koji će kasnije biti prodati za više miliona € kao što su Kanjas, Garsija, Van La Para, Tomane, Jirka, Boaći...e sad pošto ne mogu da izvuku za njih ni ono što su im dali u premijama za "pobede" nad Inđijom, Napretkom, radom, javorom, voždovcem i da ne nabrajam ostale koji nisu pružali otpor i još asistirali za premije za uslove srpskog fudbala papreno skupim zvezdinim strancima. Pošto je jasno da će zvezda sezonu završiti u minusu mole se navijači da kupe karte, isti oni kojima su odredili jedne od najskupljih cena karata u LŠ, a onda karte delili s čipsom i sličnim proizvodima kako bi stadion izgledao popunjeno. Naravno bilo je i onih koji su zaista pošteno platili svoje ulaznice, ali zvezda nikada neće dozvoliti da sever bude poluprazan u LŠ pa makar i platila za to. Nije lako biti na vrhu sveta s praznom mrežom, a kako je tek onda zvezdi sa 36 lopti u mreži. I ponoviću najvažniji deo: "Želeli smo da vratimo dugove, međutim"...Terza mađija nam je objasnio da ne treba bacati pare na dugove nego uložiti u kvalitetne strance i tako na njima kasnije zaraditi još veće pare...a onda trener kaže "nemamo ni banke"... kako posluje vaš klub čudo bi bilo da imate i da je dug ispod 50M €.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 03.12.2019
23:19

Admine zar je moguce da samo komentari od ovog lika ne sadrze neprikladne reci ili fraze i da su svi u skladu sa uslovima koriscenja bez obzira sto je on svoj zivot posvetio provociranju i sirenju partizanskih lazi, patoloske mrznje, zlobe i zavist na svakoj vesti o Zvezdi, a na kraju ce normalni navijaci partizana da nastradaju, a ne on koji seje mrznju i krije se iza kompjutera. Razmislite malo o tome koliko on zlo cini normalnim navijacima partizana.

avatar
carbone
Wednesday, 04.12.2019
08:17

Zasto vi partizani komentarisete na zvezdaskim postovima to mi nije jasno...jel vam onaj Vuletic idol da hejtujete..pogledajte svoje dvoriste i vase dugove..Pitajte koliko vam uprava zaradjuje,koliko placa 11 frakcija navijaca, koliko dugujete tetkicama sto vam ribaju zgradu u Zemunu, zasto je trening centar Teleoptik oranica, zasto se ne bunite za desetak godina vasih kradja u srpskom fudbalu...sad ste se setili da trazite pravdu ? Sve dolazi na naplatu kad tad, samo sto mi nismo vi i nismo hapsili vase celnike, nismo hteli celo sportsko drustvo da ugasimo kao sto ste vi to hteli jer za vas smo ipak gospoda u svakom pogledu.
Zato ne glumite mi postenjacine nego u svoje dvoriste gledajte i komentarisite vase djubre jer spinovanjem na nasim postovima necete nista dobiti !!!

avatar
carbone
Tuesday, 03.12.2019
20:56

Koliko smo danss u plusu

avatar
Zvezdo Zvezdana
Tuesday, 03.12.2019
20:36

Bravo majstore👏

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 03.12.2019
20:26

Звездаши читате ли ви ово.