"Zvezdaši" dobili najveći kompliment od "Gazete" ikada! DeLaurentis "prepisao" od crveno-belih...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.09.2018.
08:45
Izvor: Sportske.net

Možda najbolji opis onoga što čeka Napoli...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kako smo i rekli, u italijanskim medijima nema straha od Zvezdinog tima, čak bilo je nekih potcenjivačkih tekstova o Milojevićevoj ekipi, ali je Anćeloti presekao rečima da Zvezda nije slučajno u Ligi šampiona.

Ipak, reportaže o "Marakani", odnosno stadionu "Rajko Mitić" su potpuno drugačije.

"Piše se sa 'k' ne sa 'c', da bi se razlikovala od one u Riju. Na ovom stadionu je svojevremeno bilo i 100 000 ljudi, sada su stolice i pravila UEFA svele kapacitet na nešto više od 50 000"
, piše "roze" novina, najtiražniji sportski dnevnik na Apeninima.

"Ulazak u tunel je zastrašujuće iskustvo, grafiti i murali vam lede krv u žilama, to kao da je specijalna taktika za gostujuće timove", dodaje "Gazeta delo Sport".

A onda i konačna ocena.

"Možda na stadionu ima 50 000 ljudi, ali očevici kažu, kao i oni koji su igrali da se osećate kao da ih je duplo više. Atmofera je neprijateljska, puna tenzija, neće biti lako", dodaje list.

Oni kažu da je De Laurentis prepisao od Zvezde, prodavaće karte u paketu kako bi napunio "San Paolo" za sva tri meča u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 18.09.2018
11:16

U Srbiji nas oduvek kopiraju i nase pesme prepevavaju, a sad nas kopiraju i u Evropi. Mocna si Zvezdo.

avatar
Апис
Tuesday, 18.09.2018
09:00

Читао сам неки интервју Моце Вукотића о Дербију. У његово време, реално, разлика у квалитету између Партизана и Звезде је била огромна у корист Партизана који је био неприкосновен у Југи. Дошли су на ,,Мару" самоуверено са циљем да дају макар 5 комада; свесни да су јаки ,,као црна земља". У тунелу, све се преокренуло. Прич

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 18.09.2018
08:54

Da bi se razlikovala:-) Kod nas se c cita c, sigurno ne moze da se cita Maracana kad je vec zloupotrebljen taj naziv, uostalom, i u originalu izgovaraju sa k. Inace, De Laurentis od zvezde, Anceloti od milojevica, koja je to fantazmagorija...

avatar
PazzaInter
Tuesday, 18.09.2018
14:47

Ajde i rivalstvo i zavist i sve, ali cime je gospodin Milojevic zasluzio da mu prezime pises malim slovom?

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 18.09.2018
18:59

Time sto je dao potcenjivacke izjave o nama u nekoliko navrata, ali, i jos neke problematicne. Mozda i ja gresim pa ne treba ovako, nije nemoguce...