Zvezdaši će, posle ovoga, još više ceniti Damijana Le Taleka!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.04.2018.
15:05
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mnogi su ovog proleća očekivali suprotno, ali Francuz ih je demantovao.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Zvezdin defanzivac Damijan Le Talek ulazi u poslednja tri meseca ugovora sa crveno-belima, s obzirom da tokom zime nije uspeo da postigne dogovor sa upravom oko nastavka saradnje.

Zbog toga su ga zimus mnogi unapred otpisali, smatrajući da trener Vladan Milojević neće više ozbiljno računati na njega, a pogotovo posle odluke čelnika kluba da od Real Sosijedada otkupe ugovor mladog štopera Srđana Babića.

Međutim, Le Talek je i dalje standardni prvotimac Crvene zvezde, svoje obaveze maksimalno ozbiljno izvršava, kao da se ne nalazi pred istekom ugovora.

I ne samo to, današnji ''Žurnal'' otkriva da je Le Talek uoči utakmice protiv Mladosti u Lučanima proteklog vikenda tražio da igra, iako je imao problem sa povredom ramena.

Francuz nije želeo da Zvezda u toj utakmici bude u još većim problemima u defanzivi, s obzirom na povredu Vujadina Savića i odsustvo golmana Milana Borjana zbog kartona.

Posle svega, ne bi trebalo odbaciti ni opciju da Le Talek na leto ipak potpiše novi ugovor sa Zvezdom, ukoliko uprava kluba ranije ne pronađe neko novo rešenje na toj poziciji i, naravno, ako Le Taleku ne stignu neke unosnije ponude.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke