Zvezdan Terzić završava još jedan veliki posao!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.06.2018.
10:32
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Da li će time biti stavljena tačka na Zvezdina pojačanja ovog leta?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je tokom aktuelne letnje pijace već angažovala veliki broj igrača, ukupno sedmoricu (Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Nikola Stojiljković, Milan Jevtović, Zoran Popović, Rašid Sumaila, Lorenco Ebesilio), ali spisak još nije zaključen.

Kako smo već najavili pre par dana, Crvena zvezda je u pregovorima i sa reprezentativcem Australije, 24-godišnjim štoperom Milošem Degenekom, koji se odmah posle eliminacije ''Kengura'' sa Mundijala u Rusiji, uputio za Beograd.

''Žurnal'' danas prenosi da je upravo zbog ovog igrača i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić napustio pripreme crveno-belih u Austriji i vratio se u Beograd, kako bi završio još jedan važan posao tokom prelaznog roka.

Ovim transferom bi i definitivno bile popunjene sve praznine u Zvezdinoj ekipi, nastale odlascima pojedinih igrača po završetku šampionske sezone i trener Vladan Milojević bi imao veliki izbor kvalitetnih fudbalera koje bi mogao da ''rotira'' tokom naredne sezone.

Ako sve bude kako se očekuje, dogovor sa Degenekom trebalo bi da usledi već tokom ovog vikenda, u suprotnom bismo imali signal da je negde zapelo u pregovorima.

Podsetimo, Degenek je karijeru počeo u Štutgartovoj akademiji, nastavio u Minhenu 1860, a od januara prošle godine je član japanske Jokohame, sa kojom je pod ugovorom do decembra.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Saturday, 30.06.2018
12:38

Bravo Terza, svidja mi se ovo, veliki broj Srba, odlicnih igraca za nase uslove. Lepo se radi u Zvezdi trenutno, zadovoljan sam.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 30.06.2018
11:13

Mozemo da pricamo za Terzica da je lopina i sta sve ne, ali on u Zvezdi radi posao za cistu desetku. Nas fudbal bi procvetao da je on na celu FSS. Na kraju i neka mazne neki dinar, ali sa njim na celu bi makar napredovaki.

avatar
Silent
Saturday, 30.06.2018
10:44

Brutalno dobra ekipa

avatar
Südkurve München
Saturday, 30.06.2018
10:38

To Terza munjo. Nema sta, Zdravko Mamic br. 2