Zvezdan Terzić: ''Zadovoljstvo mi je da saopštim...''

Autor: Beta Beta
subota 04.04.2020.
17:42
Izvor: Beta

Najavljeno - ekspresno učinjeno!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je danas da su fudbaleri tog kluba prihvatili smanjenje plate za 50 odsto u naredna tri meseca

"Zadovoljstvo mi je da saopštim da su igrači Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu", naveo je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

To je, po rečima Terzića, dokaz da "Zvezda nije selektirala samo dobre igrače, već i dobre ljude".

"Danas su upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji, izmedju ostalog, sadrži predlog za umanjenje plate od 50 odsto u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive", rekao je Terzić.

"Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve sa namerom da sa što manje posledica prebrodimo predstojeću krizu", dodao je Terzić.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cupavci
Saturday, 04.04.2020
20:15

Juce Borjan izjavio da treba da se dogovore. Kada sve ovo prodje. Nesto mi ovde smrdi na neko zavlacenje od strane uprave!

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 04.04.2020
18:03

Mi casove ljubavi prema voljenom klubu pokazujemo delom i odricanjem zbog Zvezde, a ne samo pricama.

avatar
Mirkolinjo
Saturday, 04.04.2020
17:58

Svaka cast sto su se igraci odrekli primanja,a sta ce biti sa momcima koji su na pozajmicama i mladjim kategorijama kojima nisu uplacene 3,4,5 plata "gospodine"Terzicu??
Kome oni da se zale i kako da zive?

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 04.04.2020
20:25

Nije istina da igracima na pozajmici i mladjim kategorijama nisu uplacene 3,4,5 plata tako da nema potrebe da na vestima o Zvezdi siris partizanske lazi ljepi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 05.04.2020
17:42

Onda oni su oni slagali tebe, a ti sad lazes mene jer ja sa sigurnoscu znam da to nije istina ljepi.

avatar
Mirkolinjo
Sunday, 05.04.2020
16:35

I kada kazem igracima na pozajmici ili mladjim kategorijama ne mislim na sve,ne moram valjda i to da ti objasnjavam...

avatar
Mirkolinjo
Sunday, 05.04.2020
13:01

Nisam video pa ti nisam ni odgovorio,sto si tice ovoga sto sam napisao ne sirim partizanske lazi niti me to interesuje,licno su mi se pojedini pozalili sa kojima se druzim,ako oni mene lazu,lazem i ja tebe!!!

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 04.04.2020
17:57

Naravno da igraci treba da pristanu kad ce to izgleda svugde biti praksa sem u Zagrebu :D al opet mi je prica koju vrti nas madjija a i ovi da druge strane brda smesna,kakve mi kao klub prihode gubimo za ove vreme,tv prava :D ,prodaja ulaznica(mozda ima da se podmiri za sampone za sve selekcije) :D takodje i ta prodaja igraca u poslednje vreme nije nesto sto nam je donosilo para pa se ne bi smo bas nesto i na leto specijalno oparili,tako da mi je sva ova dramaturgija 'doktora' malo 'diskasting'.Jos kad se uzme u obzir ovaj vodjin 'helikopter mani' i kako je drzava 'puna' para,cijih to ne znamo :) ,ali posto se i mi a i oni finansiramo odatle pored LS u poslednjih godina mislim da su stvari vise nego jasnije,ali nekome to lepo dodje da iskoristi na svoj prepoznatljiv nacin!