Zvezdan Terzić pohvaljen zbog smanjenja duga, dobio podršku i za svoju novu ideju

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.09.2018.
12:37
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Činilo se u prvom trenutku da bi tu moglo da dođe do nekih neslaganja i sporova, ali izgleda da je Terzićeva inicijativa u obostranom interesu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je ovog leta odradila ogroman posao, kako na samom terenu, tako i finansijski, pa se nedavno generalni direktor kluba Zvezdan Terzić pohvalio i drastičnim smanjenjem duga koji je godinama opterećivao klub sa ''Marakane''.

Uporedo s tim, pojavio se i njegov predlog da se umesto rekonstrukcije stadiona ide na izgradnju novog objekta, a za sve to su posebno zaineresovani i u Atletskom klubu Crvena zvezda, zbog atletske staze koja postoji na stadionu ''Rajko Mitić'' i koja bi rekonstrukcijom mogla da bude uklonjena.

Iako je najpre delovalo da će to izazvati nezadovoljstvo u Atletskom klubu, izgleda da je pronađen zajednički jezik, pa je u izjavi za današnji ''Žurnal'' predsednik AK Crvena zvezda Srđan Rašković pohvalio rad Zvezdana Terzića i podržao njegovu inicijativu za izgradnju novog stadiona.

''Terzić odlično radi svoj posao, smanjio je troškove s 58 miliona na nekih 13, kako sam pročitao u 'Žurnalu'. Pravljenje novog stadiona uz podršku države, ne samo da nije na uštrb nas iz atletike, nego nam je u interesu.

Za rešenje našeg problema trebaće oko 400.000 evra samo.

Fudbalski klub ima više pomoćnih terena. Taj koji spominjem omogućio bi osam tartan staza celim krugom, dve jame za skakanje, teren za daljinska bacanja i da skratim – ono što je neophodno da se treniraju sve discipline kao do sada'', istakao je Rašković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke