Zvezdan Terzić odmah reagovao! Poruka je poslata, još samo poziv i Zvezda će imati novog aduta!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.10.2020.
10:31
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Generalni direktor Crvene zvezde nije mogao da ostane ravnodušan, posle sjajnog učinka mladog napadača.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Serija dobrih vesti na ''Marakani'' poslednjih dana nastavljena je i proteklog vikenda, ne samo desetom pobedom aktuelnog šampiona u Superligi, nego i sjajnim učinkom Zvezdinog napadača na pozajmici u Novom Pazaru, Luke Markovića.

Ovaj 20-godišnji momak je nedavno iz Krotonea došao u Crvenu zvezdu, koja ga je odmah prosledila na pozajmicu u Novi Pazar, gde će se pomno pratiti njegove partije i čekati da mu se ukaže šansa i na ''Marakani''.

Počeo je fenomenalno - het-trik u prvom poluvremenu meča sa Vojvodinom i velika pobeda Novog Pazara, baš zahvaljući njegovim golovima, rezultatom 3:1.

Svoje utiske posle svega izneo je u razgovoru za ''Kurir''.

''Velika satisfakcija za mene. Opet, to ne bi bilo moguće bez mojih saigrača, cele ekipe i trenera Kenana Kolašinca. Igrali smo vrhunski, kao u transu. Ovi golovi su nagrada za moj rad.

Meni je ovde prelepo! Grad, ljudi, sve mi prija. Fenomenalno sam prihvaćen. Prezadovoljan sam, ali čekam povratak na Marakanu. To je moj cilj! Zvezda je uvek u mojim mislima'', izjavio je Marković.

S tim u vezi, otkrio je i da ga je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kontaktirao posle meča. Za sada samo porukom, a Luka se uskoro nada i pozivu da se priključi prvom timu Zvezde.

''Jeste, Zvezdan Terzić mi je pustio poruku! Čestitao mi je na golovima. Drago mi je. Mnogo mi to znači, kad vidim podršku iz kluba koji volim. To je još jedan znak za mene da učinim sve, da se što pre vratim.

Poziv će doći, nadam se. Kada ljudi u klubu procene. Pozvaće. Ja se nadam što pre. Čekaću i svim srcem igrati za Novi Pazar. A, golovi... Biće povratna karta za Beograd'', poručio je Marković, koji je proglašen i za najboljeg igrača 10. kola Linglong Superlige Srbije.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 09.10.2020
10:47

Imamo strasan skauting, dovodimo sve polovnjake, a kad dovedemo nekog ko vredi njega prosledimo na pozajmicu. Terzicu i Mrkeli nije mesto u Zvezdi.

avatar
Südkurve München
Monday, 05.10.2020
12:26

Ovaj ce j. Keve svima