Zvezdan Terzić o susretu s Banetom! Da li je sada sve jasno?

Autor: Darko Mitrović
petak 07.08.2020.
09:23
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Generalni direktor Crvene zvezde oglasio se pošto su novinari otkrili da se susreo sa Banetom Ivanovićem.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Nekoliko nedelja se u medijima spekuliše da bi doskorašnji kapiten ruskog Zenita Branislav Ivanović mogao da bude Zvezdina najveća ''transfer bomba'' ovoga leta.

Podsetimo, Bane je posle osvojene duple krune u Rusiji, odlučio da napusti klub iz Sankt Petersburga. Ugovor mu je istekao i sada je slobodan u izboru nove sredine.

Uz Zvezdu su se kao njegove potencijalne sledeće stanice pominjali i Everton i Fulam, pa je prethodnih dana došlo do kraćeg zatišja kada je u pitanju eventualni transfer u Zvezdu.

Sve do juče, kada je ''Kurir'' objavio Terzićevu fotografiju sa Ivanovićem, tokom njihovog zajedničkog ručka u jednom beogradskom restoranu.

Ovo je, naravno, pokrenulo novi talas euforije među navijačima Crvene zvezde, ali Terzić je i dalje zagonetan po tom pitanju.

''Bio je to samo prijateljski ručak'', kratko je rekao Terzić, a preneo ''Informer''.

Znate već da njihovo poznanstvo dugo traje, još iz OFK Beograda, a do nove saradnje bi eventualno moglo da dođe u slučaju da Miloš Degenek realizuje transfer u inostranstvo. U suprotnom teško da bi, makar do kraja kvalifikacija, crveno-beli dovodili još jednog defanzivca.
-
baner kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomblibui
Friday, 07.08.2020
12:02

Terzo me bacaj pare na Makedu! Uloži to u Ivanovića i još jednog dobrog štopera i imaćeš odličan tim. Pređite na formaciju 4-3-3 gde će se Katai- Kanga- Spiridonović nadavati golova. Ubedi Stankovića da mu ne treba klasičan špic. Ima velemajstore u timu i neka iskoristi tu situaciju.

avatar
deki trbic
Friday, 07.08.2020
09:45

Ahahahahahah komedija 😆😆

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 07.08.2020
11:17

Komedija je sam ono u Pazaru ali kelji se ti koliko hoces

avatar
deki trbic
Sunday, 09.08.2020
11:30

da jeste komedija u Pazaru.. ali ovo da ce doci Bane je tolko smesno da smesnije ne moze biti...sto bi on za kraj karijere brukao ime u namestenim utakmicama?