Zvezda zove navijače, ovoga puta ima poseban zahtev!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.08.2018.
11:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nije u pitanju poziv za podršku sa tribina, ovoga puta se radi o nečemu sasvim drugačijem.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Šampion Srbije u utorak igra petu evropsku utakmicu ovoga leta i nema nikakve dileme da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti dobro popunjene.

Crveno-beli svakako ne moraju da pozivaju svoje pristalice jer je važnost utakmice velika i svako će želeti da prisustvuje nastavku pohoda na Ligu šampiona.

Ipak, Zvezda je putem zvaničnog sajta uputila poziv navijačima, odnosno članovima kluba, ali se ovde radi o pozivu vezanom za savete i sugestije vezane za rekonstrukciju stadiona.

"Klub ovim putem poziva sve članove kluba da podnesu svoje predloge i sugestije, sa ciljem da zajedno pripremimo projektni zadatak u skladu i sa željama i potrebama naših navijača", navodi se na sajtu FK Crvena zvezda.

Detaljnije informacije kako članovi kluba mogu da učestvuju u ovom velikom projektu mogu se naći na sajtu Crvene zvezde ili klikom ovde.

Crveno-beli su tokom nedelje objavili poziv zainteresovanim projektantskim firmama za učešće na pozivnom arhitektonsko-urbanističkom konkursu za rekonstrukciju stadiona "Rajko Mitić" i kompleksa FK Crvena zvezda.

Zvezda će vrlo brzo krenuti sa rekonstrukcijom zapadne tribine koja će podrazumevati približavanje tribine terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke