Zvezda zove navijače na druženje sa fudbalerima, i to nije sve, spremila je ''nešto posebno''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.03.2019.
15:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Lepa uvertira pred meč sa Zemuncima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče uspešno odradila posao u Lučanima, savladala je domaću ekipu Mladosti sa 3:1, a u subotu od 18 časova crveno-bele očekuje duel sa ekipom Zemuna na stadionu ''Rajko Mitić'',

Ta utakmica biće odigrana u svečanoj atmosferi povodom 74. rođendana kluba, a Zvezda je za navijače priredila i dodatni program.

Kako se navodi na klupskom sajtu, svi navijači koji požele da se upoznaju sa igračima srpskog šampiona moći će to da urade sutra u samom centru Beograda - u Knez Mihailovoj ulici.

Fudbaleri Zvezde družiće se sa svojim pristalicama između nekadašnjeg "Ruskog cara" i "Beogradskog izloga", a pored toga što će moći da dobiju autograme na specijalno personalizovanim karticama igrača, uz zajedničke fotografije sa njima, Zvezda za navijače najavljuje i ''nešto posebno''.

''Zajedno ćemo obeležiti 74. rođendan crveno-bele porodice, pa će biti i poklona, a kako je sutra 8. mart, odnosno Dan žena, pripremili smo specijalno iznenađenje i za naše dame.

To je sasvim dovoljan razlog da dođete u Knez Mihailovu ulicu i provedete deo dana sa vašim omiljenim igračima kako bi se napravila najlepša moguća uvertira za duel sa Zemunom.

Ulaznice za utakmicu koja je zakazana za subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ za sve tribine koštaju simboličnih 100 dinara, a sav prihod namenjen je u humanitarne svrhe'',
poručuju iz Crvene zvezde.

Naši prvotimci su u drugom delu sezone upisali tri trijumfa i samo jedan remi, pa je duel sa Zemunom prava prilika da ispunite tribine u što većem broju, pozdravite Vladana Milojevića i njegove izabranice, kao i da prisustvujete rođendanskoj proslavi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Thursday, 07.03.2019
18:57
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 07.03.2019
16:17

Poseban poklon za nase Dame da znaju da pored nas nikad nisu same.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 07.03.2019
16:15

Samo ljubav prema Zvezdi je vecna. Svi na Marakanu da budemo vetar u ledja pravom srpskom velikanu.