Zvezda zna gde ima problem protiv Partizana, iznenađenje za sledeći derbi je već spremno?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.03.2019.
13:07
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Zvezdin stručni štab analizirao 159. večiti derbi, jedan zaključak se izdvojio.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Iako je u javnosti slovila za velikog favorita i jesenas u Humskoj, i proteklog vikenda na ''Marakani'', Crvena zvezda nije uspela ove sezone nijednom da savlada ekipu Partizana.

Obe pomenute utakmice završene su rezultatom 1:1, oba puta je Partizan prvi dolazio u vođstvo, Zvezda je u drugom poluvremenu uspevala da stigne do boda.

Osim rezultatom, navijači Crvene zvezde nisu baš zadovoljni ni prikazanom igrom u duelima sa Partizanom, ali stručni štab je uradio analizu, prepoznao probleme i izgleda da već ima spremno rešenje.

Na tu temu je u izjavi za ''Mozzartsport'' govorio pomoćni trener Crvene zvezde Milan Kosanović.

On je posebno istakao činjenicu da je protekli derbi obilovao prekidima, prekršajima, zbog čega je poremećen ritam igre. Takođe, potvrdio je da su igrači baš zbog toga manje pretrčali nego u utakmicama Lige šampiona.

''U Ligi šampiona smo prosečno beležili 14 prekršaja. Sad smo imali deset više, isto tako i Partizan. Dakle, igra se prekidala četrdeset i nešto puta, plus korneri, žuti kartoni i ostali prekidi. Kada ima mnogo seckanja, onda nema igre'', objasnio je Kosanović.

S tim u vezi, on je već najavio da će u sledećem derbiju, koji je na programu već za oko mesec dana, Zvezda nastupiti u drugačijoj formaciji!

Da li to znači da će Pavkov i Boaći igrati od početka u tandemu, kao što je to bio slučaj u drugom poluvremenu prethodne utakmice, ili Zvezdin stručni štab sprema nešto drugo Kosanović, naravno, nije želeo da otkriva, ali zaključak se ipak nameče iz ove njegove rečenice:

''Imamo problem u utakmicama s mnogo faulova. Možda je došlo vreme da rizikujemo'', poručio je Kosanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 06.03.2019
14:49

Najveci poblem je taj sto se partizan protirv Zvezde dobro spremi za sve osim da igra fudbal.

avatar
Zvezdan T
Tuesday, 05.03.2019
15:04

Mislim novinari, šta reći ? Zvezda nema problem sa Partizanom, beži mu 15 poena. Zvezdi utakmica sa Partizanom nije najbitnija u sezoni dok se obrnuto ne može reći.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 05.03.2019
14:22

To Kosane treba ima pokazati da i mi mozemo da udaramo laktovima u glavu i grlo, da se vesamo oko vrata njihovim napadacima i da dajemo golove iz ofsajda jer to je jedini nacin kako treba protiv njih da se igra fudbal.

avatar
Doki Daki
Tuesday, 05.03.2019
14:47

I posebno da vam država i dalje sipa 4,5 miliona godišnje preko Gazproma i da 10 godina ne igrate Evropu a da vam je tim sve bolji i bolji i naravno skuplji?

avatar
NemanjaVidic No1.
Tuesday, 05.03.2019
16:16

Evo i vi imate sas nekoliko miliona,i platise vam licencu,malo li je,inace Gazprom je Ruski i on daje pare,ne drzava,pozz

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 05.03.2019
14:59

Gazprom je ruska firma, a Telekom ona sa kojom ste vi potpisali unosan sponzorski ugovor je drzavna firma.