Zvezda ''živi za evropska takmičenja''

Autor: Beta Beta
sreda 21.10.2020.
13:00
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je danas da veruje u pozitivan rezultat u utakmici protiv Hofenhajma i da se nada da će dobre rezultate u domaćem prvenstvu ekipa nastaviti da postiže i u Ligi Evrope.

Nikola Krstić/Sportske.net
Nikola Krstić/Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u četvrtak od 21 sat u Nemačkoj protiv Hofenhajma, utakmicu prvog kola Grupe L u Ligi Evrope.

"Kao što svi navijači Crvene zvezde i oni kojima je crveno-bela boja u srcu željno iščekuju sutrašnju utakmicu, tako i mi igrači jedva čekamo da počne meč. Mi živimo za ta evropska takmičenja i sa nestrpljenjem čekamo da počne prva utakmica u grupi. Protivnik je jak, ali verujemo u pozitivan rezultat", rekao je Milunović za klupski sajt.

Milunović je rekao da se u ekipi oseća odsustvo nekolicine igrača.

­"Svaki fudbaler je bitan, naročito sada kad igramo u ritmu četvrtak-nedelja-četvrtak. Napori su svakako teški, ali moramo biti istrajni. Profesionalci smo i znamo šta se od nas očekuje. Takođe, navijači nam veoma nedostaju, jer sve utakmice bez publike podsećaju na mali fudbal sa drugarima", naveo je on.
-
Baner
-
Milunović je rekao i da ga raduju dobri rezultati Zvezde u prvenstvu, u kome je neporažena posle 11 kola.

"Raduje me činjenica da nismo izgubili u domaćem šampionatu, kao i celu ekipu. Primili smo do sada četiri gola u Super ligi, a nadam se da ćemo tako nastaviti i na evropskoj sceni. Pohvalio bih mlade fudbalere, koji svaki dan pokazuju da su budućnost Crvene zvezde", rekao je Milunović.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 21.10.2020
16:22

Ja volim samo jednu zemlju, jedan klub i jedan grad, ja volim samo Srbiju, Zvezdu i Beograd.

avatar
Аполо
Wednesday, 21.10.2020
13:36

Узећи у обзир да у квалификацијама за Европска такмичења побеђујете са 1:0 јасно нам је колико живите за таква такмичења.

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 21.10.2020
13:19

Cetiri gola u nasoj ligi,u Evrpi verovatno prosecno cetiri gola po utakmici.Velike ste Vi seprtlje,ne umete da date gol i plsite se.