Zvezda želi, igrač želi, ali ima li novca za veliko pojačanje iz Grčke?

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.05.2018.
14:45
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Uprava Crvene zvezde već je počela da povlači konkretne poteze po pitanju letnjih transfera, ali prave ''bombe'' tek se očekuju.

BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV
BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV

Povezane vesti

Podsetimo, prema poslednjim informacijama, posle dogovora sa trenerom Vladanom Milojevićem o nastavku saradnje, Crvena zvezda je kaparisala i prvo igračko pojačanje, a to je dosadašnji kapiten i vezista Vojvodine Dušan Jovančić.

On bi sa crveno-belima trebalo da potpiše ugovor na dve godine i na ''Marakanu'' stiže kao zamena za Mičela Donalda kome ističe ugovor sa Zvezdom.

To je, naravno, tek početak velikog posla oko pojačanja za novu sezonu, a najatraktivnja imena treba da stignu iz inostranstva.

Već izvesno vreme se kao potencijalno Zvezdino pojačanje pominje i Marko Marin iz Olimpijakosa, a izgleda da ima određenih pozitivnih pomaka.

Znate već da je Olimpijakos imao neuspešnu sezonu, da se sprema velika rekonstrukcija njihovog tima, pa i Marin razmišlja o promeni sredine, a prema nezvaničnim saznanjima ''Monda'', ofanzivni fudbaler ekipe iz Pireja bi se rado preselio ovog leta u Crvenu zvezdu.

Drugi pozitivni signal dolazi iz Grčke, gde tamošnji mediji prenose kako je za sada Zvezda jedina zaineresovana za Marina i da je spremna da za njegov transfer izdvoji milion evra na ime obeštećenja Olimpijakosu, sa kojim Marin ima ugovor do leta 2019. godine.

Jedino što u ovom trenutku predstavlja veliku prepreku Marinovoj selidbi u Beograd, jeste velika plata koju ima u Pireju, pominje se suma od 1.2 miliona evra po sezoni, što je za naše uslove ''nemoguća misija''.

Ali, ako Marin već ima želju da obuče Zvezdin dres, verovatno bi pristao i na manju zaradu od dosadašnje. Ipak, koliko manju...? I koliko bi Zvezda, realno, mogla da mu ponudi?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 15.05.2018
17:49

Kupiti ga, ovakav igrac kosta dosta i vredi svaku paru. Pare cemo vratiti siguran sam kad tad za njega, jer ima kvalitet tako da necemo puno izgubiti. Ja sam da se kupi Marko Marin ako vec imamo mogucnosti za to jer je skolovan fudbaler za ove nase uslove je Messi.

avatar
Al(a)din
Tuesday, 15.05.2018
15:26

Nekada vredeo oko 20 miliona, sada milion

avatar
indosrbija
Tuesday, 15.05.2018
15:21

Rizikovati je nekada potrebno...ali sada sa marinom mislim da ne..

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 15.05.2018
14:48

Ne, to su prevelike pare za nase uslove. Za toliko para mozemo da dovedemo cetiri dobra pojacanja.

avatar
Kladionicar
Tuesday, 15.05.2018
14:52

Koje pojacanje mozes da dovedes za 300 hiljada godisnje? Vidis da i deca pocela da obijaju takve ugovore.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 16.05.2018
13:22

Nisu svi igraci deca Raje Bozovica. Dovedes besplatno igraca i obezbedis mu godisnju platu 300 hiljada.

avatar
3x3
Tuesday, 15.05.2018
15:10

Em prevelike pare, em on i da ih imamo ne vredi toliko i mozemo bolje igrace da dovedemo. On je propao. Neki novi Kanga, a ima ih mnogo, bi nam legao samo tako + kosta mnogo manje.