Zvezda završila novo pojačanje, ali ono najbolje tek sledi!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.06.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sjajne vesti za navijače Crvene zvezde na početku vikenda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle angažovanja Dušana Jovančića iz Vojvodine, u Crvenoj zvezdi došlo je do kraćeg zatišja, kada su u pitanju nova pojačanja.

Početak priprema se bliži, navijači očekuju i ''transfer bombe'' iz inostranstva, a sada po svoj prilici imamo jasnu sliku koja dvojica igrača će narednih dana stići na ''Marakanu''.

Kako prenosi današnji ''Žurnal'', dugo najavljivani transfer Dejana Melega iz Kajzerija praktično je završen i ostale su samo formalnosti do ozvaničenja saradnje. Pomenuti list navodi da postoji obostrana želja i iz Zvezde i od strane samog igrača da se ovaj posao što pre realizuje i da ako sve bude kako je planirano, Meleg bi sa crveno-belima trebalo da potpiše ugovor na tri godine.

Takođe, očekuje se da se sve okonča do 10. juna, odnosno do početka priprema za novu sezonu.

Ali, ni to nije sve.

Isti izvor navodi i da pregovori oko transfera Marka Marina iz Olimpijakosa idu u pravom smeru. Kao i u slučaju Melega, i Marin ima veliku želju da ovog leta obuče Zvezdin dres, iako je na njegovu adresu stigla i ponuda iz Kine.

Marin bi na ''Marakanu'' trebalo da stigne kao pozajmljen igrač, ali bi imao ključnu ulogu u novom timu crveno-belih - i sa najvećom zaradom, ali i uz najveću odgovornost.

On ne beži od tog izazova i narednih dana bi trebalo sve da bude okončano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Saturday, 02.06.2018
14:34

Ne spominjite te transfer bombe itd, transfer bomba bi bila kada bi Zvezda dovela na pozajmici Kenedija iz Celsija ako ne racunaju na njega u Celsiju

avatar
Amar Zornic
Saturday, 02.06.2018
13:17

Dva dobra pojacanja , doduse sad smo malo naguzvani u tom ofanzivnom delu , ocekujem da Ben predje u spicu napada

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 02.06.2018
13:05

Pored Melega bolje Ivanica dovesti ili tako nekog nego Marina cija je plata ogromna (za nase uslove), star je da bi se mogao prodati a ne toliko kvalitetan da bi mogao vuci celu ekipu...

avatar
indosrbija
Saturday, 02.06.2018
11:55

Meleg moze da eksplodira i bude najbolji a moze i da bude totalni promasaj.sve zavisi od njegove fizicke spreme i njegove glave.cudan igrac.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 02.06.2018
11:17

Dovedite bum devetku i bum desetku,pa ako moze i pomenuti pa cu Vam samo tada verovati.U prazne price i lazi vase, i price za naivne, nikada Vam necu poverovati.Jer mi je jasno sta i kako se u nasj Zvezdi radi.Dzaja je dovodio u Zvezdu naj bolje i postali su evropski i svetski prvaci . A Vi prodajete naj bolje. Pitam se dokle to i odakle Vam ta hrabrost . Nelazite ovoliki nad viise.

avatar
Lav
Saturday, 02.06.2018
10:28

Nismo mi partizan da angazujemo " transfer bombe "