Zvezda završila još jedan transfer, ali ono pravo tek sledi! Ovo je plan!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.12.2018.
09:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zatišje pred buru?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda i BATE Borisov su u proteklih par godina imali više međusobnih susreta, što na terenu, što za pregovaračkim stolom.

Ove zime intenzivni kontakti su ponovo uspostavljeni, a posle transfera Nemanje Milunovića iz BATE Borisova u Crvenu zvezdu, bez obeštećenja prošle nedelje, sada je u suprotnom smeru otišao Nemanja Milić, a Zvezda će od njegovog transfera prihodovati 300.000 evra, kako danas prenosi ''Sportski žurnal'', mada se juče pojavila informacija da će ta suma biti upola manja.

Preneli smo već da je sve praktično dogovoreno, ostaje još da Milić prođe lekarske preglede i da posao bude ozvaničen. Podsetimo, BATE je i letos nameravao da angažuje ovog igrača, ali tada nisu uspeli da se dogovore oko finansijskih uslova, posle čega je Milić pao u drugi plan u Crvenoj zvezdi, nije bio ni licenciran za mečeve u Ligi šampiona.

Očigledno, Belorusima to nije smetalo, bili su baš uporni i na kraju uspeli da ostvare svoju želju.

Međutim, izgleda da je i Zvezda i dalje uporna kada je Mirko Ivanić u pitanju!

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je pre par dana poručio da Ivanić ove zime ''nije u kombinaciji'' i poručio da tokom januara najverovatnije više neće biti novih pojačanja, ali...

Prema najnovijim informacijama, Zvezdin plan je da na leto krene u novu ''ofanzivu'' na Ivanića, jer je procena da će sadašnjih milion i po evra, koliko Belorusi traže za slobodu crnogorskog reprezentativca biti spušteno na oko milion, što bi crveno-belima bilo znatno prihvatljivije.

Uz to, Ivanić bi tek od leta bio zaista potreban srpskom šampionu, koji u ovom trenutku ima sasvim dovoljan broj igrača do kraja prolećnog dela sezone, tokom kojeg će Zvezda nastupati samo u domaćim takmičenjima.

Dakle, ipak nije gotovo, biće i leto zanimljivo na ''Marakani''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 28.12.2018
15:30

Dajte bre ljudi kakav Ivanić???Što ste navalili više na njega???Nije nam potreban! Imamo igrače poput njega u timu. Vulić je mnogo perspektivniji od njega a tu su Meleg i Ebesilio.

avatar
Srpska Bosna
Friday, 28.12.2018
12:52

Ako prodamo Borjana ili Degeneka nista naucili nismo iz godina kad nismo mogli ni da se plasiramo u evropu,oni su nam stubovi odbrane i nema sanse da nadjemo bolje,Terzo daj im vece plate ne skrtari sad!

avatar
Misosesic
Friday, 28.12.2018
12:14

Zvezda je enormno smanjila dug ima stabilne finansije i doslo je vreme da se prestane prodavati za sitne pare,ne govorim o ovom transferu nego za prvotimce.Treba obnoviti ugovore sa prvotimcima i cuvati tim za evropu,talentovane mlade igrače vezati novim dugogodišnjim ugovorima.Možda probati dovesti još jednog igrača kvaliteta Marka Marina.

avatar
MarkoSi
Friday, 28.12.2018
12:08

Bolje napraviti Ivanića nego ga platiti milion evra. Zvezda je u zimskoj polusezoni gotovo obezbedila šampionsku titulu, ima ekipu koja je popunjena (ili se popunjava) na svim pozicijama, tako da može sebi dozvoliti "luksuz" da pruži priliku talentovanim klincima tipa Joveljića, Terzića i Nikolića (koji igra upravo na Ivanićevoj poziciji i koji ima potencijal da bude drastično bolji od Ivanića). Uz to, na Ivanićevoj poziciji već imamo Ebisilija, Melega i Vulića.

avatar
Man united
Friday, 28.12.2018
16:38

Да су фер услови у лигу, могло би да се каже да смо обезбедили 95%. Али то код нас није случај. Зато морамо да запињемо до краја сезоне да нам се не понови случај од пре две године. Ево сад имамо 15 бодова предности. То може да буде 7 кад се преполове бодови. 3 кикса у плејофу и оде титула. А при том још имамо 9 утакмица до краја регуларног дела. И ту има прилика за просипање бодова, па разлика може да буде чак и мања од 7 бодова. Да бар хоће да укину ову лоповску поделу бодова, можда бисмо и могли да будемо безбрижнији. Али овако увек морамо бити на опрезу и бити 200% бољи од свих.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Saturday, 29.12.2018
19:23

ivanic se i ne kupuje za ligu nego za evropu. Jednako kako marin nije kupljen za ligu vec za evropu. da bi kako kazes napravio ivanica treba dvije sezone i dosta rada. mladi igraci danas su dosta ajmo reci posebni. cim skonta da zna malo bolje da sutne loptu od prosjeka umisli se i pocne da izvoljeva. profesionalci su rijetkost. ako se moze dovesti neko tipa ivanica ko ce osigurati jesen u evropi ja sam za. plus radije da dovodimo domace igrace nego strance pogotovo ako im je kvalitet na slicnom nivou kao sto su recimo ebesilio i ivanic.

avatar
Südkurve München
Friday, 28.12.2018
11:08

Najvise volim ovaj osmeh Terzin