"Zvezda zaslužila pobedu, ali ne na ovakav način, i mi imamo porodice..."

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 07.10.2019.
14:27
Izvor: Sportske.net

U Kruševcu nezadovoljni nakon poraza od šampiona.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka nisu uspeli da izbegnu poraz u 11. kolu Linglong Superlige Srbije pošto su u Kruševcu poraženi od Crvene zvezde golom Marina u poslednjem trenutku meča.

Trener "čarapana" Predrag Rogan nije bio zadovoljan načinom na koji su "crveno-beli" stigli do trijumfa, bacajući akcenat na penal koji je sudija Nikolić dosudio nad Benom.

"Prvo bih čestitao svim akterima utakmice, nadam se da su gledaoci uživali, mi nismo bili na svom nivou na nivou prethodnih utakmica, Zvezda je dominirala, zaslužila je pobedu, ali ne na ovakav način. I mi imamo porodice i živimo od fudbala, ovo nije prvi put, već treća utakmica... Nismo se obazirali prethodno na neke stvari koje se dešavaju, ali zaboli kada na ovakav način izgubite utakmicu. Ne umanjujem pobedu Zvezde koja je dominirala", rekao je Rogan.

On je istakao da ovo nije prvi put da se njegovom timu dešavaju "takve stvari".

"Iskren sam, Zvezda je i ranije zaslužila pobedu, ali neke stvari zabole, i treba ući u svlačionicu i pogledati igrače u oči, ovo je već treća utakmica da se neke stvari dešavaju, a da smo nemoćni da odreagujemo ni mi sa klupe i igrači, treba još neki ljudi da se zapitaju da i mi imamo porodice, da živimo od ovoga, da treba ponovo da dođu sa nekom ambicijom da igraju fudbal i da predstavljaju Napredak. Ovo je usud našeg posla i ambijenta u kojem radimo. Ne osporavam pobedu Zvezde koja je zaslužena, ali ostaje bol da primite gol u zaostavnom vremenu, ali moramo dalje, nema nam druge", razočaran je bio Rogan posle utakmice.

Na pitanje novinarke na konferenciji zašto ćuti i ne digne glas, Rogan je imao spreman odgovor.

"Ja sam rekao u svlačionici ljudima iz kluba koji su trebali da odreaguju posle utakmice protiv TSC-a, ja to kao trener nemam pravo niti želim, a ovo ostalo videli ste šta se dešavalo protiv TSC-a. Ovo je već treća utakmica, mi smo neke, da ne kažem, marionete, ali... Ali samo da kažem da i ovi momci imaju porodice, da i ovi momci imaju emocije, imaju dušu, samo malo poštovanja", završio je Rogan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 07.10.2019
16:22

И Бен има породицу. Како да им објасни да противници могу некажњено да га бију по глави а да судија не свира пенал.

avatar
Dorotej
Monday, 07.10.2019
16:04

Navijač sem Zvezde, ali Napredak je juče pokraden. Čak je reporter iz Slovenije, inače bivši fudbaler, rekao pred kraj utakmice da će sada početi sudija da navlači za Zvezdu. Zvezda je bila bolja, trebala je da zabije iz velikog broja odličnih šansi koje je imala, ne da pobedi na ovakav način. To što je bilo sve i svašta dozvoljeno Partizanu kad je njima naklonjena politika bila na vlasti, nije opravdanje da može i Zvezda da radi šta hoće.

avatar
Vucijak
Monday, 07.10.2019
15:33
avatar
Consigliere 1927
Monday, 07.10.2019
15:24

Penal nije bio, faul sam odgledao 10x situaciju i ne znam sta bih ti rekao na ovo. Zameram sto ne pominjes trecu ekipu protiv koje ste osteceni, a to je Partizan, sto to ne pomenes?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 07.10.2019
15:10

Dosta više s tim ulizivanjem zlu srpskog fudbala. Kako bilo ko može da priča o nečijim zaslugama pri onakvom suđenju? Dominirala bi i nad Barselonom u SL sa Bojanom Nikolićem, a ne nad Napretkom. Tim koji u 10 utakmica ne može regularan gol da da zaslužuje i fudbalski i pravno da bude par liga niže. Ovo je sramota...60 M € eeej.

avatar
SvetskiSampion
Monday, 07.10.2019
17:43

Kako imas obraza. Pa vi ste pokrali isti taj napredak!

avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 07.10.2019
15:06

U početku mi je TSC bio simpatična ekipa, ali sad kad sam saznao šta je iza svega, promenio sam mišljenje. Žao mi Napretka u svoj ovoj priči.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 07.10.2019
14:54

Da si malo igracima rekao da igraju fudbal a ne da za poluvreme naprave 20tak faulova,da tvoj igrac sa brojem 15 ne udara bena u glavu u 16 metara i tu vam oprosti penal i crveni,da nije degeneku ponistio gol..ne bi vi bili u 90 min u igri

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 07.10.2019
14:51

A sta ste vi Gospodine Roganu pokazali na toj utakmici da izbegnete vise nego zasluzen poraz. Bila bi najveca nepravda za fudbal da ste vi sa onakvom igrom ostali neporazeni.