Zvezda zaribala na ruskoj zimi, crveno-beli promašili osminu finala u finišu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.02.2018.
19:51
Izvor: Sportske.net

Evropska odiseja Crvene zvezde završena je večeras u ledom okovanoj Moskvi, pošto je CSKA slavio u revanšu 1/16 finala Lige Evrope golom Alana Džagoeva.

Epa/Maxim Shipenkov
Epa/Maxim Shipenkov

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u revanš susretu šesnaestine finala Lige Evrope u Moskvi. CSKA je slavio minimalnim rezultatom 1:0 (1:0) golom koji je u nadoknadi prvog poluvremena postigao Alan Džagoev.

Posle viđenog u revanšu ostaje žal zbog toga što je gol koji je odlučio putnika u osminu finala možda postignut iz akcije koja je trebalo da bude prekinuta ali i zbog promašaja Aleksandra Pešića i El Fardu Bena u samoj završnici utakmice.

CSKA: Akinfejev - Berezucki, Ignaševič, Vasin (od 26' Nababkin) - Fernandes, Džagoev, Natho, Vitinjo (od 76' Milanov), Kučaev - Vernbum, Musa;

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Le Talek, Savić, Rodić - Jovičić (od 88' Račić), Donald (od 78' Srnić) - Radonjić (od 88' Adžić), Krstičić, Ben - Pešić;

Prvo poluvreme revanš utakmice u Moskvi proteklo je onako kako je većina ljubitelja fudbala i očekivala. Nakon beogradskih 0:0 obe ekipe ušle su oprezno u meč, s tim što je domaćin imao veći posed lopte i kontrolu nad igrom.

Ekipa Vladana Milojevića bila je opredeljena za nešto defanzivniji pristup i čekanje na prilike iz kontranapada što se pokazalo dobrim izborom.

Domaćin je imao jalovu inicijativu, nekoliko pokušaja sa distance koji su bili izblokirani ali bez prave prilike sve do 35. minuta i sporne sudijske odluke nakon koje je Konstantin Kučaev šutirao pored gola iako Milan Borjan nije uspeo da se vrati na vreme jer je prethodno oboren u duelu sa Ahmedom Musom.

Vicešampion Srbije imao je nekoliko prilika da iz kontranapada ugrozi rivala, a najbolja je bila ona iz 40. minuta kada su Ben, Pešić i Radonjić krenuli na dvojicu štopera CSKA. Reprezentativac Komora uputio je centaršut a opasnost je otklonio Aleksandar Pešić koji nije video da iza leđa ima Radonjića pa pokušao da zahvati loptu i odbio je van šesnaesterca.

Taman kada se činilo da Zvezda uspešno privodi kraju prvo poluvreme usledio je pad koncentracije u prvom minutu nadoknade koji je CSKA brutalno kaznio. Akcija je u začetku verovatno trebalo da bude prekinuta zbog igranja rukom Fernandesa ali je sudija Sousa pustio da se igra razvije tako da je posle centaršuta sa leve strane Alan Džagoev sproveo loptu u mrežu i doveo domaće u prednost.

Alan Dzagoev

Da li je akcija trebalo da bude prekinuta zbog igranja rukom procenite sami. Snimak gola pogledajte OVDE!

Nastavak je doneo još agresivniji i konkretniji CSKA iako se očekivalo da Crvena zvezda krene otvorenije ka protivničkom golu. Gončarenko je očigledno upozorio svoje igrače u poluvremenu da ne želi da se povuku tako da je domaćin napadima branio stečenu prednost.

Samo u prvom delu nastavka "Armejci" su imali nekoliko jako dobrih prilika, a svakako da je najbolja bila ona iz 64. minutu kada je Džagoev šutirao glavom a Milan Borjan sačuvao mrežu panterskom intervencijom. Upravo je golman Crvene zvezde držao lidera Super lige u životu u tim trenucima, ali je problem bio taj što njegovi saigrači nisu uspevali da nađu rešenje na ovakav pristup domaćih.

Tek u završnih dvadeset minuta Zvezda je krenula sa izletima na protivničku polovinu, a reklo bi se da je i domaćin više pažnje počeo da posvećuje defanzivi i da se povlači.

Prvu priliku u nastavku crveno-beli su napravili u 73. minutu ali je centaršut sa desne strane bio nešto slabiji pa Aleksandar Pešić nije mogao dovoljno dobro da zahvati loptu na prvoj stativi.

Ako je u opisanoj situaciji bilo opravdanja za najboljeg strelca Super lige, šansu iz 81. minuta Aleksandar Pešić jednostavno nije smeo da propusti. Slavoljub Srnić je odmah po ulasku na teren uposlio centarfora Crvene zvezde a ovaj sa tri-četiri metara, neometan, u padu loše zahvatio loptu i propustio najbolju šansu na utakmici do tog momenta.

Crveno-beli su nastavili sa napadima, Pešićeva prilika na kraju nije bila jedina stopostotna jer je u poslednjem minutu regularnog toka susreta El Fardu Ben šutirao pored gola iz sjajne prilike.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

142 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Maric
Thursday, 22.02.2018
10:17

Kakvu istoriju ima Crvena Zvezda?nTakvu da posle 26 godina i ostvarenog velikog uspeha u nama ostane zal jer smo mogli napraviti jos veci. I 100 godina da ne igramo Evropu, 101. koliko god daleko da stignemo mi cemo se uvek nadati koraku dalje. Ponosni na postignuto, ali ne kompletno zadovoljni.

avatar
Raky_b
Thursday, 22.02.2018
00:49

jbg komsije, naisli ste na jaceg....kao u kosarkaskom kupu.nali, ok....zaradili ste brdo para i videli da evropa nije bauk. svaka cast igracima i strucnom stabu. a i vama navijacima, sto niste napravili nista sto bi vas klub kostalo.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Thursday, 22.02.2018
14:51

Jaci nije usao u plej of abe,jaceg smo napunili sa 100 poena bas skoro,a jaci ce u domacoj ligi takve poraze brutalne da pretrpi da ce to biti strasno,cisto zbog ovakvih bezobrazluka

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Saturday, 24.02.2018
14:30

jeste jaci izgubio dva puta ove godine iz zezanja i zato ne igra plej of aba lige :D u najbitnijoj utakmici za vas,lagano smo vas dobili,i opet ne igrate finale :)

avatar
Raky_b
Saturday, 24.02.2018
12:43

Jaci je osvojio kup.nPreko vas...a ako ces o broju poena,mozda ipak bolje da ne pocinjemo tu temu, jer kad dodje do toga, vi odma skidate gace.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 22.02.2018
00:07

Sa ovim timom ovo je i vise nego dobro , glava gore. U ovakvim mecevima treba imati i sportske srece a mi pored toga sto nismo imali Kangu i Boacija , promasili smo mnogo stopostotnih prilika u 180 minuta. Od rodjenja mog....

avatar
Mario Žile Stajić
Wednesday, 21.02.2018
23:55

Glavu gore. Realno, niko od nas nije ni sanjao da možemo stići do ovde. Godinama smo išli ka dnu, ja mislim da je ovo ipak veliki pomak unaprijed. Kada bi i iduće sezone ovako nešto uradili, ja bih bio prezadovoljan. Obzirom na kvalitet igrača koje imamo, ovo je ogroman uspjeh.

avatar
Alister Krouli
Wednesday, 21.02.2018
23:36

Uvek nam je drugi kriv. To nam je uslo u krv. Kukumavke.

avatar
Brajkoo
Wednesday, 21.02.2018
23:36

Da se ne lazemo,Rusi su za klasu bolji,stice se utisak da su igrali sa pola snage.80 min se igralo na polovini Crvene a opet imaju i cigani za cim da zale. Golman,odbrana solidni ali vezni red Crvene katastrofalan! Jovic,Donald i Krsticic nisu imali 3 tacna pasa. Pesica i Radonjica ne vredi komentarisati!

avatar
Don Silvio
Wednesday, 21.02.2018
23:07

Gledam dole komentare i ispade Pesic glavni krivac, cak i Bena pominju i Krsticica. Morsm to da komentarisem. Krsticic je zadnji vezni i niko ne ocekuje briljantnu partiju ba toj poziciji sami smo krivi sto nismo doveli zamenu za kangu. Ben je bio najbolji igrac, svaku loptu koju je dobio dobro je sacuvao gradio odigrao dalje imao priliku i promasio desava se... napadi na pesica suludi. Jest bila prilika dobra al vidim sve sami majstori, da ste nekad sutnuli loptu znali bi koliko je zapravo ono tesko bilo pogoditi posle 85minuta igre u vodi na minus 10. Pa Baoci koga kujete u zvezde je u grupi promasio 5 6 onakvih prilika posle se piitamo sto ga nismo prodali... ja Pesicu i napadu nista ne zameram... niti bilo kom drugom igracu

avatar
Mario Žile Stajić
Thursday, 22.02.2018
01:03

Svaka čast majstore, dobro rečeno. Nama fali jedan kreativac, ofanzivni vezni da bi mi mogli da jurimo rezultat, pogotovo kada gubimo. Ovaj naš vezni red je jako dobar u defanzivi ali nijedan od njih nije kreativac i nemože se od njih očekivati ništa spektakularno u napadu. A o pljuvanju pojedinaca po Benu a posebno po Pešiću mogu reći samo: SRAMOTA I BEZOBRAZLUK!!!

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 22.02.2018
01:40

Evo ja sam trenirao fudbal i da ti odmah kazem,to nije problem promasiti kada si tipa Ronaldo,posle 4 osvojene LS,ZL i posle 700 datih golova u najjacim takmicenjima,kada promasis na pocetku karijere je bruka i sramota,posle ovog promasaja ko da za njega preko 500k da se svi zagrle i izljube. PS: drug iz skole je na igralistu promasio slicnu sansu,od drugog do zadnjeg razreda OS mu vise nismo dali da igra.

avatar
Mangus
Wednesday, 21.02.2018
23:05

Ljudi, svi su mislili da ce cska komotno proci, a cska se prakticno provukao. Treba biti ponosan na igru i na momke i to je to. Da su radonjic i pesic iskoristili svoje prilike bilo bi drugacije ali nisu. Sta je tu je. Mozda bi bocko nesto promenil ali avaj. Da je neko na pocetku sezone ovo ponudio nama, potpisali bi i radovali se kao ludi! Glavu gore i sledecd godine da unapredite ovaj uspeh!

avatar
Milos90
Thursday, 22.02.2018
12:39

Odlicno receno. Posle zreba su mnogi pricali kako zvezda nema sta da trazi protiv cska, ali smo ipak videli da je zvezda bila dostojan protivnik protiv (ako gledamo po tome ko je prosao dalje) boljeg cska

avatar
Ponos Srpskog naroda
Wednesday, 21.02.2018
22:56

To je to,vidimo se u četvrtfinalu braćo!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 22.02.2018
08:54

Да, неког турнира у оквиру припрема...

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Thursday, 22.02.2018
14:51
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 21.02.2018
22:56

Ne mogu da budem nezadovoljan poslije svega. Zao mi je jer nisu bili puno bolji, nisu nas nadigrali, mogli smo i proci lagano, ali eto, falilo je malo srece. Ne mozemo, istina, ni na srecu da se zalimo, imali smo je ove sezone dosta u Evropi. Stoji da su nas sudije dzeparile na svakom cosku, previse situacija su sudili na nasu stetu ili propusitli da sude, ali sta je - tu je, mali smo u evropskim okvirima. Momcima svaka cast, ostaje zal, ali i ponos na ovu sezonu.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 21.02.2018
22:50

Slobodno mogu reci da je Zvezda biila bolja u obe utakmice. Mislim nijanse su u pitanju ali smo imali bolje prilike, a te prilike kad se propuste evropa ne prasta. Ponosan sam na momke, i vise nego ocekivano al ima za cim da zalimo.

avatar
deki trbic
Thursday, 22.02.2018
00:22

ahahahahh bila bolja, pa koju si ti utakmicu gledao onda?

avatar
GYM Monster
Thursday, 22.02.2018
00:24

O boze kada vidim ovakve komentare, zvezda bila bolja u obe utakmice...nPrva utakmica posed lopte 34% - 66% CSKA.. sutevi 10(2) - 19(5) CSKA...nDruga utakmica posed lopte 45% - 55% CSKA.. sutevi 9(1) - 21(7) CSKA...nI po cemu ste vi bili bolji, po tome sto je borjan vise puta spasao vas gol nego sto ste vi sutnuli na njihov...

avatar
sef9
Wednesday, 21.02.2018
22:43

realnost je da smo ih mogli izbaciti al posle kise ne treba kabanica pesic je moro ono iskoristiti e sad ono benovo manje vise bilo je 50-50 da da il da promasi

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 21.02.2018
22:29

Evo nekoliko reci od jednog grobara...Budite ponosni na ovakvu Zvezdu, hrabro je igrala kroz celo takmicenje a tako je i veceras igrala. Pohvale za sve igrace narocito za vaseg trenera koji je madjionicar kada je uspeo sa ovakvim igracima da dodje do nok aut faze i dobroo namuci jedan CSKA!

avatar
Lav
Wednesday, 21.02.2018
22:55

Hvala brate... Svako dobro i vama...

avatar
chaki
Wednesday, 21.02.2018
21:57

Šteta šteta šteta 🙁 CSKA je ocajan

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 21.02.2018
21:55

Sad kad se sleglo,promasili smo jer nemamo kvalitet,mi imamo tim i kao tim igramo preko svih ocekivanja(zahvaljujuci treneru i selektiranju igraca),ali oni nisu dobri igraci nego su dobri za nasu ligu,ili ti losi za Evropu i to je cinjenica,mqnite se i sudjenja koje je sasvim korektno bilo,to mi je najodvratnije kada vidim,qjde grobari sto se zale,takvi su od kada su osnovani,mi nismo takvi i ako ga je dotakla u ruku,zanemarljiv je bio kontakt i licno ga ne bih svirao ni posle usporenog snimka.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 21.02.2018
22:53

Imamo kvalitet, taman za ovoliko koliko smo postigli. Igramo timski pa niko ne odskace, ali imamo igru za nivo LE i to je mozda ono najbolje od svega ove sezone. Mogli smo i prosle godine srecno zavrsiti u LE, ali bi se brukali i odigrali mozda nesto preko Kataija, sad smo sa svima igrali ravnopravno, a ako si ocekivao da mozemo do finala, to je ipak malo nerealno. :)

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 22.02.2018
00:34

Ne ne ne,ja kazem sa Ronaldom i Mesijem ne bi osvojili,a kvalitet NEMAMO! Pesic,LeTalek,Srnic,Rodic,Savic,su sve samo ne neki dobri igraci. Pa jedan Musa vredi 5m vise od cele nase ekipe sa rezervama,a CSKA je prosecan klub LE i kako onda mi,tj. nasi igraci imaju kvalitet za tu Evropu? Pricam pojedinacno,to sto timski deluju drugacije(uz enormnu dozu srece) je nesto drugo,msm da je Krasnodaru priznat potpuno cist gol,nista od ovoga ne bi ni bilo.

avatar
Ponos Srpskog naroda
Wednesday, 21.02.2018
23:00

Ne ne niste takvi samo ste prošle sezone kukali Aku koje ti sad

avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 21.02.2018
21:53

Ne razumem zasto su Zvezdini navijaci ljuti na igrace?nZvezda nije bika sjajna,ali ni ocajna.Istina, igrala je malo plasljivo i sa velikim respektom prema ekipi koja realno nije bolja od Zvezde.U svakom slucaju navijaci zvezde trebaju biti srecni sto je njihova ekipa posle toliko godina, dogurala 1/16 lige uefa,a uz malo srece, mogla je i dalje. U svakom slucaju sve ovo je za pohvalu i jedan veliki plus za Srpski fudbal.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 22.02.2018
12:56

Realno CSKA jeste bolji, i to dosta bolji od nas. To sto im mi u BG nismo dozvolili da se razmasu, druga je stvar. U Moskvi se na mahove vidjelo da su bolji, ali opet smo uglavnom izlazili na kraj s njima.

avatar
Pixi G0L iz kornera
Wednesday, 21.02.2018
21:47

Nema sta da vam se prigovori. Momci vama svaka cast, a CSKA cestitke na zasluzen prolaz dalje.

avatar
НемојВрућВоде
Wednesday, 21.02.2018
21:29

Нудили су се ал нисмо знали јбг. У сваком случају поносам сам,главу горе.

avatar
Rui Costa 10
Wednesday, 21.02.2018
21:28

Steta, vrlo ujednaceno ... Ne znam na koju foru je CSKA imao 9 bodova u grupi LŠ... A Pešić je uprskao sve sto je mogao ...

avatar
Alister Krouli
Thursday, 22.02.2018
14:40

Uvek igraju prvi deo prvenstva bolje nego drugi. Isece ih ta zima, pripreme imaju u Spaniji ili nekom drugom toplijem mestu. Iako su rusi nisu robot, jos sto nisu sve rusi nego ima dosta stranaca. Za dva dana organizam sa +20 dodje na -15. I svi padnu u formi. Zenit je rasturao Sosijedad dve utakmice ali posle pauze protiv Seltika nije mogao da se pomeri, tako i ostali. Godinama unazad po grupama budu prvi i u 1/16 ispadnu lagano. Opet nekako su osvajali LE 2005-2008.

avatar
scofield
Wednesday, 21.02.2018
21:28

Mislim da nisam video netalentovanijeg spica od ovog Pesica. Ko gura ovo drvo?? Decko pojma nema. Jeste Cska bio bolji ali kad imas onakvu sansu pred kraj meca i ne dotaknes ni loptu kao amater onda cemu da se nadas.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 21.02.2018
21:26

Pesicu, Pesicu.. Jedna velika 0 od igraca, samo ti resetaj Surdulicu, za bolje nisi, Boaci na stakama bi bolje odigrao od ovog panja koji je bio igrac vise CKSA.

avatar
John Cena
Wednesday, 21.02.2018
21:25

Ako ništa bar su postavili zanimljiv rekord. Niko ko je počeo od prvog kola kvalifikacija nije dogurao ovako daleko, do nokaut faze LE

avatar
ivicatrajkovic9
Wednesday, 21.02.2018
21:24
avatar
Wednesday, 21.02.2018
21:23

Ko li drži Krstičića na toj poziciji?!?!? Zadavio bi ga lično. Igrali smo u ovom dvomeču sa dva igrača manje. Krstičić i Pešić veze nemaju. Onakvu šansu promašiti...a da ne možemo da damo gol protiv ovakvog CSKA koji veze, ali blage veze nema, ne mogu da verujem. Adžić i Ilić su za Krstičića Mesi i Inijesa lično. Ponavljao sam ceo januar i ceo ovaj mesec i ponoviću i sada. Prodate najboljeg igrača na sredini a ne dovedete zamenu nego štopera i levog beka?! Partizan - isti *****, drugo pakovanje. Plašim se, da će to isto biti i na leto. Dovešće neke igrače, koji nemaju gde i koji će da izjave, kako su ispunili svoj dečački san i potpisali za Zvezdu i Partizan i onda opet brukanje u kvalifikacijama i prepucavanje u prvenstvu ko više krade i namešta. Partizanu želim svu sreću sutra, ali ako se desi neko čudo i prođu Čehe, neko će ih u osmini finala doobro napuniti. Ipak svaka čast Zvezdi što je dovde stigla, jer se ovome nisam ni najmanje nadao, ali me najviše boli činjenica da umesto se još pojačamo i potrudimo da napravimo još bolji rezultat - mi sve za****mo.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 21.02.2018
23:12

Zasto bi se pojacali za jedan dvomec ili u najboljem slucaju 2 dvomeca(jer Ronalda da su nam dali,ne bi teoretske sanse imali da osvojimo)? Sto se ostatka tice,druze napravi neki novi fb,zaradi par milijardi,kupi Zvezdu,pa dovodi koga ti dusa hoce

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 22.02.2018
00:12

Nemoj vise da gledas fudbal,ili ga bar nemoj komentarisati.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 21.02.2018
21:21

koliko je 100% sansi bilo danas?

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 21.02.2018
21:21

Glavu gore niste se obrukali... za ovakve utakmice neophodno je iskustvo... sanse Pesica i bena moraju da se iskoriste a mi nismo ni okvir gola pogodili...

avatar
Wednesday, 21.02.2018
21:20

ЦСКА је био бољи у овом мечу, али штета за оне две шансе на крају Пешића и Бена ! Како год, свака част Звезди на овој европској сезони, мало је недостајало до још једног искорака али шта је ту је - један ЦСКА је морао добро да се озноји да прође даље !

avatar
Tata Messi
Wednesday, 21.02.2018
21:20

Odlicna godina za nas,steta sto nismo prosli falilo je malo srece

avatar
Wednesday, 21.02.2018
21:19

Zvezda opet prva ispala iz Evrope ove godine.

avatar
_mladen_
Wednesday, 21.02.2018
21:14

Svaka cast svejedno, ovo dobarbkorak unapred, sad je poenta da se nastavi ovako. Vidi se da su oba tima prosecna, ali je bolji tim prosao dalje.

avatar
Kajri Irving
Wednesday, 21.02.2018
21:12

3 gola na 8 evropskih utakmica. lol.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Wednesday, 21.02.2018
22:19

9 bodovs u grupi psrtizan 8 lol bas lol

avatar
Al(a)din
Wednesday, 21.02.2018
22:24

Da, da, 3 primljena gola na 8 evropskih utakmica. Vise je primio Partizan samo od Dinamo Kijeva

avatar
Čeki
Wednesday, 21.02.2018
21:12

I da, ona akcija kod gola, njihov igrac rukom ustopovao, a linijski na 5 metara od njega i samo gleda i ne signalizira.

avatar
FRATRIA
Wednesday, 21.02.2018
21:11

Evropa ovakve promasaje ne prasta, neka nam je za nauk.

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 21.02.2018
21:11

Ben odlicno pojacanje ,ocigledno je jedno da zvezda igra bez desetke a to se u evropi ne moze Krsticic zadnji vezni Donald na klupu a Pesicu zabraniti da kenja saigracima jer je danas zasrao za sve pare

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 22.02.2018
00:09

Kad smo vec prodali Kangu... trebalo je dosvesti 10ku klasicnu deda krle na klupu Racic umesto njega . Radonjic takodje Adzic na njegovo mesto.

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 21.02.2018
21:10

Zavrsismo evropsku pricu,a sad kup i prvenstvo i da se jaca tim iz sezone u sezonu,jedini pravi put je to,ne moze da se propada 20 godina a podigne za 6 meseci,samo mudro i jacati tim iz sezone u sezonu.Hvala Miloje za ovaj iskorak (y).

avatar
Gogi-11
Wednesday, 21.02.2018
21:24

Da treba samo jos nekog pesica i bena da nadju pa ce biti sve potaman

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Wednesday, 21.02.2018
21:46

SVAKA CAST GORANE..ako je to tvoje ime..Koliko god bolelo ovakvo ispadanje..Imali smo prolazak na tacni..ne BAUK od protivnika..korektno sudjenje..vrlo dobru igru..Ispadali smo od strane kazahtanaca..i sad da ovo smatramo NEUSPEHOM??

avatar
Čeki
Wednesday, 21.02.2018
21:10

Inace da se ne lazemo, Zvezda za neki penal ili tako nesto nije uopste ostecena, ali sudije su za mnoge druge stvari gresile samo tako. Slabe sudije za ovu fazu takmicenja. Plus Pesica malo laditi na klupi jer sam se pribojavao a nisam hteo da kazem (reko ne dobija priliku u LE toliko) : covek moze da daje golove samo u nasoj ligi i to je to.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Wednesday, 21.02.2018
21:22

ma ja ne znam ko je gde i video neki penal,sve je tu regularno bilo nema sta

avatar
Damir85
Wednesday, 21.02.2018
21:10

Nema ko da da gol... Glupo izgubljena utakmica.

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 21.02.2018
21:07

Ogroman uspeh.. Svaka cast momci samo jako... ajmo po titulu pa da napadnemo LS..

avatar
Gogi-11
Wednesday, 21.02.2018
21:29

Sa kime da se napada L.S. sa Pesicem Benom Krstičicem? Dok deca greju klupu igrsju bavani salju pankova na pozajmice a ovog čuvaju jos i dali tolike pare za obeštecenje alo pa on ne vredi ni 75 akamoli 750 hiljada fujjj kukavička igra od pocetka do kraja i bez borbe samo se sire ruke...cast borjanu

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 21.02.2018
23:17

Ben je JEDINI u celoj Zvezdi koji ima kvalitet,a da ne zavisi od ostatka ekipe i Borjan,ovo ostalo da se nije poklopilo ne bi igralo za Cukaricki

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 21.02.2018
22:27

pesic i djene za nasu ligu,ali ben,gledao sam ga protiv javora,pa adzic je za njega lionel messi licno

avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 21.02.2018
21:06

Brdo poena smo skupili za sledece kvalifikacije LS, Milojević i Zvezda - ponos srpskog fudbala!!!

avatar
Giorgio
Wednesday, 21.02.2018
21:31

Sta ste skupili,koeficijent 10,75.S tim se ide u nepovlascene ekipe.Partizan kad sutra pobedi imace koeficijent 19!

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 21.02.2018
23:16

Pre ce Zvezda opet osvojiti LS vec sto cete vi pobediti

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 21.02.2018
22:28

nek vam da bog pobedu,mada ce biti tesko,primili ste gol kuci a svi znamo sta to znaci

avatar
GrobaroooS
Wednesday, 21.02.2018
22:24

To je bitno. Samo treba da se stvori kontinuitet ucestvovanja u evropskim takmicenjima za pocetak...

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Wednesday, 21.02.2018
21:05

Pesic i Ben,sanse zivota,ali ko bi rekao na pocetku kad smo igrali protiv Florijane da cemo biti nadomak da izmacimo CSKA i prodjemo u osminu finala,steta..

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 21.02.2018
22:29

mora da se gradi i jaca tim iz sezone u sezonu,ovo je odlican iskorak ali ako se ne nastavi jacanje igrackog kadra bice da smo dzabe krecili

avatar
miki1108
Wednesday, 21.02.2018
21:04

Ben brz, zna da prodje jedan na jedan. Predribla coveka, a ne zna ni da asistira ni da pogodi gol. Neverovatno. A Donald, zali boze kako je odigrao.

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 21.02.2018
22:30

meni je Ben tuga i jad,gledao sam ga i protiv javora,covek nezna gde udara

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 22.02.2018
00:18

Procitao sam sve tvoje komwntare na ovim vestima o utakmici CSKA-ZVEZDA,jer sam prvo mislio da je samo sukob misljenja u pitanju. Medjutim,ti nemas pojma o fudbalu. Ne znas ni gledati utakmicu

avatar
Di Magia
Wednesday, 21.02.2018
21:04

Svaka cast Zvezdo... Bilo je lepo dok je trajalo...Ne treba nikoga pljuvati, ni Pesica, ni Bena, apsolutno nikoga...Cekali smo godinama na Evropu, pa na grupu, pa na nokaut fazu... Iskustvo je ipak presudilo... Zvezda korektno odigrala...Sudija imao par gresaka... Nema veze... Idemo sl sezone jos jace... CZV

avatar
Nenad Šmigić
Wednesday, 21.02.2018
21:04

e moj Pesicu,centarforu...pa sta ces da das ako ovo nisi dao...usli smo u prolecni deo bez rezervnog centarfora ?! to se ne dogadja ozbiljnim ekipama !!! ispadosmo od ocajne ekipe,ocajneeeee....

avatar
Monte_Kristo
Wednesday, 21.02.2018
21:15

Dogadja se Celziju,pa moze i nama,oni ni rezervnog nisu imali mesec dana...

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 21.02.2018
23:56

Rezervni je igrao prvi je povredjen.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 21.02.2018
21:02
avatar
Milos90
Wednesday, 21.02.2018
21:01

Svaka čast igračima na ucinjenom u evropi ove sezone. Milojevic možda malo kasni sa uvodjenjem srnica ali on je taj koji odlučuje. Suđenje ocajno sa dosta gresaka po oba tima.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 22.02.2018
00:12

Da , nikad me Miloje nije izneverio uvek povlaci logicne poteze kod izmena , ovaj put sam ocekivao 3 napadaca od 70 minuta ....

avatar
Čeki
Wednesday, 21.02.2018
21:01

Moramo biti realni, momcima svaka cast i CSKA je bolje igrao. Ali, ovaj sudija mi stvarno nije jasan, da sam neutralan navijac smejao bih mu se samo tako. Covek ne svira igranje Muse rukom u sesnaestercu posle onog kontakta s Borjanom, da nadoknadu samo 2 min. a bili prekidi i 4 izmene, svira korner za njih u nadoknadi. Da se razumemo, gresio je i u nasu korist, ali daleko ozbiljnije greske na nasu stetu. Ako im je zbog zime bilo i njemu i njegovim pomocnicima, onda bolje nekog Norvezanina, Svedjanina da su dodelili da sudi.

avatar
Petar_83
Wednesday, 21.02.2018
21:01

To ti je ono kada imas Pesica u napadu. Ben dobar igrac, samo nema sa kim u ovakvoj Zvezdi. Ostali tuga-Krsticic nema veze, Donald nema veze, Jovicic dobar u odbrani u napadu nema pojma itd. Zali Boze navijace zvezde sto moraju vecno da gledaju neke konobare u napadu-Pesic, Sikimic, Orlandic i tako redom unazad, da ne navodim...

avatar
Z
Wednesday, 21.02.2018
21:19

Cim kola krenu nizbrdo- pljuvanje...a do juce su svi navedeni bili heroji. Seti se samo odakle smo krenuli i gde smo stigli, budi bar malo realan

avatar
Petar_83
Thursday, 22.02.2018
01:08

Heroji? Zbog cega, sto su uveli Zvezdu u drugorazredno evropsko takmicenje posle 10 godina? Ako je to uspeh za tebe, za mene nije. To sto Zvezde nema nigde poslednjih 26 godina ne znaci da treba da slavimo kada udjemo u kup Marijane Gregoran, u kome igraju neki Lucern, Lugano,Skenderbeg i ostali dobrovoljci. Imas 3-4 kluba sa jakim imenima i to je to ostalo sve boranija. A ono sto mi vise smeta je kukavicka igra, kojom smo i prosli grupu ali ovde dalje nismo mogli. Tebi Pesic heroj? Super, vodi ga kuci.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 21.02.2018
21:01

Браво, Звездо! Све честитке,без обзира на пораз.Показали сте вредност, како у овој утакмици, тако и током читавог такмичења. Почели сте ни из чега, а дошли до елиминационе фазе.Сада запамтите где сте стали.

avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 21.02.2018
21:00

Milojevic je znao da CSK ne moze odigrati citavu utakmicu u visokom ritmu.Znao je da ce pasti i ocekivao da ce tih poslednjih 15.-ak minuta zvezda dati gol.Istina, santimetri su ga delili od toga, no po meni nedovoljno hrabro odigrano.

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 21.02.2018
21:00

Donald i Radonjic kriminalno losi. Ben dobar ali nije zabio ono sto je morao. Sad se vidi koliko fali Kanga ili igac njegovog tipa. Mi u veznom redu imamo samo Krsticica koji zna da igra fudbal. Donald i Jovicic su ipak trkaci,destruktivci. Zasto ovo pisem,paniz prostog razloga sto Zvezda trazi igru po dubini a za to moras imati kvalitetan pas a mi to osim Krsticica nemamo. Mozda bi to moglo kad bi Krsticic igrao slobodno ali onda nema sredine jer je Ben suvise ofanzivan i n pomaze. Nista,jedan lep rezultat u Evropi,ostaje zal za propustenom sansom ali idemo dalje,dogodine ako Bog da u Ligi Sampiona

avatar
Petar_83
Thursday, 22.02.2018
01:11

Krsticic zna da igra fudbal? Mhm sigurno su onda oni sto su ga otpustili bili budale... Kakav njegov fudbal, on da nesto vredi ne bi dolazi ovde. TO je isto i sa Pesicem i svim ostalima. Svi oni dolaze ovde da ponovo ozive svoje propale karijere,i to je cinjenica. Ben jedini trenutno u ekipi zna sa loptom, ali nema sa kim, toliko. Ovi ostali svi operisani od igre a Zvezda igra igru dodaju se stoperi i bekovi dok ih ne napadnu a kada ih napadnu ispucavaju i opet u krug.

avatar
Petar_83
Thursday, 22.02.2018
18:56

Hajde odmah da te demantujem, cisto da vidis da nemas pojma o cemu pricas. Ovako, Krsticic ima 92 nastupa u Sampdoriji, 16 u Bolonji zvanicno,i samo 2 gola. Posle je otisao u Alaves i za 14 nastupa isto dao 2 gola. Znaci u 122 nastupa on ima samo 4 gola. To je bila njegova Italija i Spanija, s tim sto ne treba pominjati kakva su to tri kluba. Alaves i Bolonja se svake godine bore za opstanak a Sampdorija? Pa, izbacila je Vojvodina pre neku godinu, sve ti je jasno. I mi takvog igraca dovodimo da nam kreira igru. Mhm, vazi, iskreirao je. Narocito u poslednjem derbiju. Nije video loptu celu utakmicu. Pozdrav

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 22.02.2018
16:04

Kada sam rekao zna da igra fudbal ,nisam mislio da je Mesi,nego u odnosu na igrače Zvezde (a i većinu u Srbiji) zna da igra fudbal,da ne zna ne bi 5 godina bio u Italiji i Španiji već bi mu Rusija bila plafon. A za ostalo se ne slažem,da je tako kako si napisao svaka ekipa bi nam dala po 5 komada a niko nije više od 1 (neki ni toliko)

avatar
Матија Станковић
Wednesday, 21.02.2018
21:00

To je kada se odlucis za defanzivnu strategiju, a jedan gol ti fakticki odlucuje utakmicu.. nikada mi nece biti jasne takve odluke trenera, i onda 15 minuta pre kraja utakmice se setis da igras fudbal... Zao mi je Zvezde, CKSA nije zasluzio da prodje, ali nekako su uspeli... Nadam se da ce barem Partizan da prodje pa da imamo jednog predstavnika u osmini finala, sto bi bilo fenomenalno.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 21.02.2018
21:29

Buraz nemamo mi kapacitet da napadamo dugo, cime? Primili bi 3 komada do poluvremena i onda cao zdravo. Ovako smo imali 2 stopostotne, jednu smo morali dati i to je to.

avatar
Zeljko Trisic
Wednesday, 21.02.2018
22:08

Kako nije zasluzio kad su imali preko 20 suteva na gol, celo vreme se Zvezda branila cak i kad su primili gol branili su se. Sad sto su omasili onakve sanse ko im je kriv, ali ako cemo realno da su sve sto su sutnuli dali i jedni i drugi bilo bi 9-3. Nemoguce je svaku priliku iskoristiti

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 21.02.2018
20:57

Sta da se radi , razocaranje je trenutni osecaj , ipak je ovo sezona koja ce nam biti ponos narednih godina . Zavrsiti takmucenje u 1/16 finala sa samo 3 primljena gola je veliki uspeh za nas . Pesicu ne zameram za promasaj , sto pak nmg reci za njegovu igru uopsteno al sta da se radi . Srecno Grobarima u ceskoj

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 21.02.2018
20:57

Jao,Bene,otera me u grob pre vremena. Mogli su da umuljaju taj jedan na kraju al ajde,i ovo je odlicno. Mnogi nisu ocekivali (nisam ni ja) da udjemo u LE a mi smo prosli i grupu. Treba biti ponosan na ove igrace i trenera.

avatar
rosen.manutd
Wednesday, 21.02.2018
20:56

stvarno steta.

avatar
Горан Грујић
Wednesday, 21.02.2018
20:56

nekad se znalo kad nemas tehniku u fudbalu a i smisla za igru onda si ili neki bek ili nisi za fudbal, Pešić katastrofa na njega se odnosi, ne mogu da verujem da čovek igra celu utakmicu, čovek realno nije za fudbal.Užas

avatar
scofield
Wednesday, 21.02.2018
21:36

On je katastrofa, KATASTROFA

avatar
Petar_83
Thursday, 22.02.2018
01:15

Samo treba da se zapitamo svi, kada je dolazio u Zvezdu, zasto je dolazio iz Francuske ovamo? Pa logicno, da je valjao i bio dobar za tamo, ne bi ga ovi dali za smesne pare...Onda se cudis kada promasi loptu sam kao duh...E pa zato je toliko jeftin, prosta stvar. Ne mozes sa ovakvim napadacima da ocekuejs uspeh i tacka. Jedva sam cekao da odu Orlandic i SIkimic ali evo, uvek mora neki konobar da igra...

avatar
Zlato
Wednesday, 21.02.2018
20:55

Trebali smo da ih napadnemo od pocetka ali I ovo je dobar rezultat jer je ovo ekipa koja je nekoliko puta bila sampion Rusije u poslednjih 10 godina.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 21.02.2018
20:55

Pesic za jelen pivo ligu, upropastio covek dve 150postotne sanse. Pogledas klupu i ne znas koga da ubacis. Mali Adza je mozda morao ranije da udje. Ben vanserijski za nase uslove.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 21.02.2018
21:36

Koji Ben igrac majke ti pa ova nasa deca su izmislila fudbal za njega za takve igrace se ne daju obestecenja ako je besplatan hajd ali dati pola miliona ili sta ja znam kolko to mogu samo neznalice a nasi u upravi su bas to

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 21.02.2018
20:54

Dosvidanja dosvidanja dosvidanja....svaka cast stojkovicu decko razbija trenutno nema konkurenciju u nasoj ligi...racic i adzic usli cisto da bi im se digla cena

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Wednesday, 21.02.2018
22:01

Sto neko rece..BOLEST NIJE SAMO ONO STO BOLI...JADNIK BIO-JADNIK OSTAO...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 22.02.2018
12:58

sta sam rekao lose...pohvalio sam stojkovica...a ovo za adzica i racica sam realno u pravu jer nije ocekivati da oni donesu tu prevagu u ovakvoj utakmici

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 22.02.2018
00:16

Ti se ne razumes u fudbal. Tvoje komentare niko ne shvata ozbiljno.

avatar
NRad17
Wednesday, 21.02.2018
20:54

E moj Pesicu,e moj Pesicu

avatar
Wednesday, 21.02.2018
20:53

Natko je naš bratko!

avatar
Zlato
Wednesday, 21.02.2018
20:53

Jednu jedinu sansu nam stvore I dva meca I to je na pocetku akcije bilo igranje rukom,steta za dva zicera promasena falio je Boaci.

avatar
Al(a)din
Wednesday, 21.02.2018
20:53

Sudjenje na nivou 1. lige Srbije, zalost za promasenim prilikama. Borjan pokazao zasto je najbolji srpski golman

avatar
Ponos Srpskog naroda
Wednesday, 21.02.2018
23:49

Jeste jest i Donald i Boaci su najbolji srBski igraci i Ben isto da e da i Le Talek...Kvazi patriote bile i ostale,Borjan brani za Kanadu ,kazu najbolji srpski golman,do juce isao sa Partizanovom majcom...sta drugo od vas ocekivati.

avatar
Gogi-11
Thursday, 22.02.2018
13:30

Kakve veze ima sa cijom je majcom isao ili za ciju reprezentaciju brani to samo budalama smeta,bitno je kako brani u klubu gde ima ugovor a trenutno brani odlično...

avatar
Al(a)din
Thursday, 22.02.2018
09:50

Ko mi to napisa, navijac tima gde igraju do juce okoreli Zvezdasi Stojkovic i Ozegovic, a danas okoreli Grobari, gde su igrali srpski Leo, Everton, Kleo, gde igraju srpski Tavamba, Suma...

avatar
Eazy-E
Wednesday, 21.02.2018
20:52

Доста вам је било.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Wednesday, 21.02.2018
21:22

ona koja te rodila nije to rekla

avatar
Dragan Red Devil
Wednesday, 21.02.2018
20:52

Steta. Zasluzili smo da damo gol.