Zvezda zakazala jake provere!

Autor: Beta Beta
petak 09.01.2015.
15:06
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde imaće nekoliko zaista respektabilnih rivala tokom priprema za nastavak takmičenja u Jelen Super ligi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde će tokom priprema za prolećni deo Super lige Srbije odigrati devet prijateljskih mečeva, a protivnici će im biti BATE Borisov, Rubin iz Kazanja i Metalist iz Harkova, saopštio je danas beogradski klub.

Crveno-beli su se juče okupili u Beogradu, a 18. januara će otputovati u Terme Čatež, na prvi deo priprema.

Crvena zvezda će u Sloveniji odigrati tri kontrolna meča sa domaćim ekipama - 21. januara protiv Tolmina, tri dana kasnije protiv Ankarana, dok će poslednju proveru u prvoj fazi priprema izabranici Nenada Lalatovića imati 27. januara protiv Kopra.

Fudbaleri Zvezde će se 28. januara vratiti u Beograd gde će ostati tri dana.

Druga faza priprema biće odrađena u Turskoj gde će crveno-beli odigrati šest prijateljskih utakmica.

Prva je zakazana za 4. februar protiv slovenačke Olimpije, dva dana kasnije protivnik Zvezde će biti Rubin iz Kazanja, a 7. februara Metalist iz Harkova.

Nakon tri dana pauze, sledi utakmica protiv Rostova, dok protivnik za 11. februar još nije poznat. Poslednju utakmicu u Turskoj, Crvena zvezda će odigrati protiv ekipe Bate Borisov, 14. februara, navodi se u saopštenju kluba.

Povratak ekipe u Beograd zakazan je za 15. februar.

Crvena zvezda je prvi deo Super lige završila na drugom mestu sa 32 boda, šest bodova manje od prvoplasiranog Partizana. Prolećni deo šampionata počinje 21. februara, a crveno-beli gostuju Radničkom iz Niša.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke