Zvezda vs Nejmar, PSŽ našao način da izbegne izbacivanje iz LŠ i to zbog rupe u zakonu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.12.2018.
09:19
Izvor: Sportske.net

Nejmara ćemo videti u Beogradu, dok se pregovara o njegovom odlasku iz Pariza. PSŽ siguran, krivi su, ali postoji način da se izvuku!

Epa/Ian Langsdon
Epa/Ian Langsdon

Povezane vesti

Pari Sen Žermen zbog nereda u Parizu neće igrati za vikend, sledeći meč je odlučujući, u Beogradu protiv Zvezde.

Još uvek se malo priča o tom meču, senka eliminacije iz Evrope naredne sezone nadvila se nad klub, razlog je FFP.

Ali, izgleda da su našli rešenje. Naime, posle istrage, UEFA je bila dužna da donese presudu u roku od deset dana, umesto toga, disciplinci se nisu oglasili od juna do avgusta, kada su najavili da će biti otvorena nova istraga, u svetlu informacija koje su procuerele putem "Fudbal liksa".

To je proceduralna greška koja, kako piše "Le Parizijen", oslobađa PSŽ odgovornosti, tačnije ako budu kažnjeni, obratiće se Arbitraži koja svakako prvo gleda proceduralne razloge, pa su u Parizu uvereni da će izbeći kaznu.

Vratimo se Nejmaru.

On se povredio, propustio prošlu utakmicu, radi odvojeno od ekipe, ali će se najkasnije u nedelju priključiti timu. Brazilac je nezamenjiv za Tuhela, igraće kako kažu i rovit jer je prvenstvo nebitno, s obzirom na prednost "Svetaca".

Inače, Nejmar je ponovo tema glasina, PSŽ će ga verovatno prodati ako stigne dobra ponuda, ali ne za 200 miliona evra koliko je najviše spreman da ponudi Real. Uz to, oni bi ograničili Nejmarovu platu na oko 30 miliona sa bonusima jer planiraju da dovedu još jednu zvezdu, Azara.

PSŽ nema nameru da pusti Brazilca za manje od onoga što su dali za njega, uz to, oni čekaju Barselonu, što je i Nejmarova želja, ali Katalonci izgleda nemaju novca za takav poduhvat.

U svakom slučaju, Nejmara ćemo videti u Srbiju naredne nedelje, PSŽ stiže kompletan, sa samo jednom željom, da dobije meč i preživi u Evropi, a Zvezdi ostaje da se nada čudu i trećem mestu na tabeli, u čemu bi mogao da im pomogne Napoli, ako pobedi Liverpul.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rasel Krou
Friday, 07.12.2018
11:28

Ako sam dobro shvatio, a mislim da jesam, vi mislite da Real planira dovesti i Nejmara i Azara? To em bi bilo minimum 400 miliona (plus na plate bar 50 po sezoni) em se radi o igracima koji igraju na istim pozicijama od kojih nijedan ne bi sjedao na klupi. Nema od toga nista, Real ce pokusati da dovede samo jednog a ja se nadam da ce to biti Azar.

avatar
Uncle Fester
Friday, 07.12.2018
10:40

Korumpirana UEFA, gori su od Blatera svojevremeno!!! forsiraju ove klubove od kartona!!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 08.12.2018
11:25

Forsiraju i zvezdu od kurtona

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 08.12.2018
16:19

Ti nemas pravo sebe da uporedjujes sa jednom Zvezdom.