Zvezda vodi u Lučanima, a ko će sve da ''naplati'' u večitom derbiju? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.04.2018.
17:48
Izvor: Sportske.net

Zvezda vodi posle prvog poluvremena, tri gola u prvih 45 minuta.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde posle prvog poluvremena vodi protiv Mladosti u Lučanima rezultatom 2:1.

Zvezda je već posle 20 sekundi od početka meča mogla da dođe u vođstvo. Posle prodora i centaršuta Stojkovića sa desne strane, lopta je otišla na suprotnu, odakle je Milan Rodić poslao pravi projektil, ali je lopta prohujala preko gola.

To je ujedno bila i najava onoga što smo gledali u najvećem delu prvog poluvremena, tokom kojeg je Zvezda imala inicijativu i kontrolu dešavanja na terenu.

Kao plod takve igre stiglo je i vođstvo u 17. minutu, kada je Adžić započeo akciju, nastavio je Pešić koji lepo asistira Srniću, ovaj beži svojim čuvarima i rutinski šalje loptu iza leđa golmana Krznarića - 0:1.

Deset minuta kasnije, malo je nedostajalo da crveno-beli dupliraju vođstvo, ali je golman Mladosti odličnom intervencijom zaustavio pokušaj Jovičića.

Prvu pravu priliku na drugoj strani videli smo u 36. minutu i ona je rezultirala izjednačujućim golom. Bila je to lepa akcija domaćih, ali i propust Le Taleka koji je otišao skroz na levu stranu da pomogne Jovičiću. Lučanci su iskoristili višak slobodnog prostora u šesnaestercu, Radivojević je asistirao za Predraga Pavlovića, a ovaj šalje loptu pod prečku za 1:1.

Ipak, nisu domaći izdržali do kraja poluvremena, u 44. minutu Srđan Babić vraća prednost Crvenoj zvezdi, posle kornera koji je izveo Srnić - 1:2.
-
-
- - - - - - -
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke