Zvezda vodi u Čačku, prvi gol sporan

Autor: Boban Filipović
sreda 15.11.2017.
16:50
Izvor: Sportske.net

Pravo čudo treba da se dogodi u nastavku da se Crvena zvezda ne plasira u 1/4 finale kupa.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta utakmice osmine finala Kupa Srbije između Borca i Crvene zvezde, koja se igra na stadionu karj Morave, rezultat je 0:2.

Gosti iz Beograda su poveli već posle tri minuta igre iz sporne situacije.

Utisak je da je asistent kod vodećeg gola Luka Ilić bio u ofsajdu koji nije signaliziran. Pošto pomoćni sudija nije podigao zastavicu Ilić je nastavio akciju zavrnuo u sredinu, a Nemanji Miliću nije bilo teško da zatrese mrežu.

Deset minuta kasnije Čačani su ostali sa desetoricom, Miroljub Kostić je pocrveneo, nije najjasnije šta se dogodilo. Verovato je prigovorio sudiji.

Zvezda je sa igračem više prvu izgeldnu šansu da duplira prednost imala u 15-om minutu, Pešić je tukao, ali neprecizno. Potom su pretilii Gobeljić, Luka Ilić, pa Srić, drugi gol je visio u vazduhu i konačno je pao posle pola sata igre.

Aleksandar Pešić je bio strelac, Milić je bio ulozi asistenta.

Pešić je danas posebno raspoložen za igru, iako je teren težak, do odlaska na odmor je imao još jednu prliku, napravio je pravi slalom, ali je izostala završnica. Posledenje uzbuđenej u prvom poluvremenu bilo je kada se Milić našao u prilici da postigne svoj drugi gol, tkao je pravo u golmana Borca, pa je ostalo 0:2.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nedeljko Panic
Thursday, 16.11.2017
09:41

Ovi Co.. ni nemaju nista ljudsko. nCudno, prvi gol nije utuco na rezultat. Nije, odlucio je utakmicu.nObraz djon.

avatar
MOE28
Thursday, 16.11.2017
00:25

Kaze covek (Zuba) da je ofsajd kao kuca ali da nije uticao na rezultat a to je bio gol za 1:0 posle kojeg je usledio zanimljiv crveni za igraca Borca i tu je prakticno vec resen mec..

avatar
Iznogoud
Thursday, 16.11.2017
10:19

Ofsajd je bio minimalan, jedva se primeti na usporenom snimku, a arbitrima je receno, da kad nisu sigurni, da sviraju u korist tima koji napada. Druga je stvar sto se mnogi toga ne pridrzavaju i selektivno sude kad su u pitanju Zvezda i Partizan. Sudija jeste upropastio utakmicu sa crvenim kartonom, ali Borac je bio ocajan od starta i svejedno bi izgubio, samo ne bi polemisali o losem sudjenju...

avatar
paok
Thursday, 16.11.2017
18:21

Nije bas minimalan, desilo se ispred pomocnika.

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 16.11.2017
11:09

U pravu si, To je tačno što si napisao. Ali nije u redu imati dvostruke aršine (pri tome ne mislim direktno na tebe lično), jer kada je Partizan pobedio Mačvu, nekolicina vas je napisala da penal svakako nije važan i nije utica na krajnji ishod jer je Partizan dao i treci gol. da li bi ga dao da nije poveo iz penala???

avatar
Srbija i Zvezda u <3
Wednesday, 15.11.2017
17:55

Sportske, Ilic je asistirao, a ne Adzic. Adzic ne igra.

avatar
RašaNoviSad
Wednesday, 15.11.2017
18:07

ma nije to važno, važno je da nema ofsajda

avatar
ZubA
Wednesday, 15.11.2017
19:17

Ofsajd kao kuca. Ali realno nije uticao na rezultat.