Zvezda vodi - Srnić promašio prazan gol, svi misle na Boaćija!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.01.2018.
15:50
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije vodi protiv Sileksa nakon prvog dela igre ali je svima u mislima ono što se dogodilo Ričmondu Boaćiju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vode protiv Sileksa rezultatom 1:0 nakon prvih 45 mnuta igre.

Ekipa Vladana Milojevića povela je posle kornera koji je Nenad Milijaš izveo u trećem minutu meča. Lopta je nezgodno odskočila u kaznenom prostoru i pogodila igrača protivničkog tima koji je nespretnom reakcijom zatresao sopstvenu mrežu.

Nakon vodećeg gola Zvezda nije ozbiljnije pretila sve do 42. minuta kada je Slavoljub Srnić obišao protivničkog golmana ali potom nije uspeo da sprovede loptu u nebranjenu mrežu.

Ono što je obeležilo prvo poluvreme, a desilo se između vodećeg gola Crvene zvezde i pokušaja Slavoljuba Srnića u 42. minutu jeste povreda Ričmonda Boaćija.

Napadač crveno-belih dobio je udarac u list desne noge nakon čega je ostao da leži na terenu i nije bio u stanju da nastavi sa igrom.

Zvezdin lekar i zamenik kapitena Mičel Donald pomogli su Boaćiju da napusti teren i odveli ga do hotela, a tokom dana će biti više informacija o tome o kakvoj se povredi radi.

Fudbaleri Sileksa nisu ozbiljnije ugrozili gol Damira Kahrimana i može se reći da su najbolju priliku propustili u 9. minutu kada je Georgiev u padu šutirao glavom ali je praktično otklonio opasnost ispred Zvezdinog gola umesto da uputi udarac ka mreži.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke