Zvezda vežba za CSKA - Zakazan duel sa ruskim klubom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.12.2017.
19:14
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda pronašao je sparing partnera iz ruske Premijer lige sa kojim će odmeriti snage tokom priprema.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sutrašnjim "večitim" derbijem biće spuštena zavesa na jesenji deo sezone u Super ligi, ali fudbaleri Crvene zvezde i Partizana neće imati previše vremena za odmor.

"Večite" već početkom februara očekuju prve utakmice šesnaestine finala Lige Evrope tako da će ubrzo nakon praznika početi pripreme za nastavak sezone.

Juče smo saznali ko će biti rivali Partizana i Crvene zvezde na startu eliminacione faze masovnijeg evropskog takmičenja, a danas iz Rusije stiže vest da su crveno-beli već zakazali proveru sa jednim od tamošnjih klubova.

Crvena zvezda bi tokom priprema u Beleku trebalo da odmeri snage sa Amkarom iz Perma koji se, baš kao i moskovski CSKA, takmiči u ruskoj Premijer ligi.

Klub iz Perma za koji je pre dolaska u Zvezdu nastupao i Branko Jovičić u Turskoj će igrati protiv moskovskog Dinama, podgoričke Budućnosti i Astane iz Kazahstana.

Videćemo koga će još Crvena zvezda, pored Amkara, odabrati za sparing partnere tokom priprema za prolećni deo sezone.

Prva takmičarska utakmica u prolećnom delu sezone za Zvezdu će biti upravo ona sa moskovskim CSKA zakazana za 13. februar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke