Zvezda večeras saznaje da li dobija željeno pojačanje?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.01.2018.
13:06
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije večeras bi mogao da dobije jasan signal oko toga da li i dalje treba da se nada igraču koji je pre samo desetak dana bio viđen na "Marakani".

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Lider domaćeg prvenstva i aktuelni vicešampion Srbije angažovao je ove zime dvojicu novih igrača ali se i dalje čeka na realizaciju još nekih transfera.

Pre samo desetak dana činilo se da će prvo pojačanje Crvene zvezde biti krilni fudbaler Antalije Milan Jevtović ali se situacija drastično promenila usled najnovijih dešavanja u turskom klubu.

Posle promene rukovodstva i stručnog štaba Antalija je stopirala pregovore sa Crvenom zvezdom jer je novi trener Hamza Hamzaoglu želeo da vidi na delu sve igrače koje ima na raspolaganju.

Klub iz poznatog turskog letovališta okončao je pripreme za nastavak sezone u sredu popodne, a danas će odigrati prvi takmičarski meč u 2018. godini. Revanš susret 1/8 finala turskog kupa između Antalije i Kajzerija biće prilika da se na "Marakani" uvere u to kakve planove trener Hamzaoglu ima po pitanju Milana Jevtovića.

"Imamo pozitivan skor iz prve utakmice i pokušaćemo da nadomestimo zaostatak. Svako će dobiti šansu da igra, važno je da svi u timu veruju u pozitivan ishod", kazao je Hamzaoglu.

Antalija je u prvoj utakmici poražena rezultatom 3:1. Gol u gostima daje nadu pred revanš a Hamzaoglu tvrdi da će se na terenu videti razlika.

"Verujem da će se na terenu videti velika razlika jer delujemo drugačije u odnosu na početak priprema. Sada smo tim koji zajedno deluje u napadu i odbrani, tim koji deli dobro i zlo na terenu", dodao je trener Antalije.


Rukovodstvo Crvene zvezde obratiće posebnu pažnju na večerašnju utakmicu u Antaliji, ali i na prvenstveni meč koji ovaj klub igra za vikend jer bi te utakmice trebalo da pokažu da li se na Milana Jevtovića ozbiljno računa na proleće.

Poslednje informacije ukazuju na to da Hamzaoglu želi Čačanina u timu a to svakako nije dobra vest za crveno-bele.

Podsećamo da je Zvezda nudila 600.000 evra za Milana Jevtovića i da je transfer bio blizu realizacije, ali su već pomenute okolnosti odvele pregovore u ćorsokak.

Posle svega ostaje da se vidi da li će Milan Jevtović nastupiti za Antaliju u naredne dve utakmice jer će to biti jasan pokazatelj za konačan ishod ove priče. Treba takođe istaći da eventualni nastup Milana Jevtovića ne bi značio kraj pregovora ali se u tom slučaju daju veće šanse da Čačanin ostane u Turskoj barem do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Friday, 19.01.2018
13:58

Koji ce rasplet ove price da bude na kraju.

avatar
Morava032
Thursday, 18.01.2018
15:41

Jevtović nije u protokolu za utakmicu,jer ako bi usao u igru ne bi mogao da se registruje do juna jer bi mu to bio treći klub u sezoni,a ima dogovor sa upravom oko odlaska.

avatar
ddr16
Thursday, 18.01.2018
14:12

ako zaigra danas ne moze da igra za zvezdu do juna jer bi mu to bio treci klub,ali procitao sam da nije na spisku igraca za utakmicu veceras.