Zvezda "vadi fleke" - Sa kojim timom na Mačvu?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.03.2018.
10:19
Izvor: Sportske.net

Remi sa Napretkom i eliminacija u četvrtfinalu kupa podigli su borbenu gotovost na "Marakani". Može li Zvezda da se vrati na pobednički kolosek?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Bod osvojen u duelu sa Napretkom i eliminacija u četvrtfinalu Kupa Srbije u Šapcu doveli su do paljenja alarma u svlačionici Crvene zvezde.

Evidentno je da se izabranici Vladana Milojevića nalaze u krizi forme i rezultata i zbog toga će današnji susret u Šapcu imati poseban značaj.

Samo četiri dana nakon šokantne eliminacije u kupu crveno-beli moraju na megdan istom rivalu, a imperativ pobede je veći nego inače jer bi novi rezultatski neuspeh napravio ozbiljan problem lideru šampionata.

Pred novo gostovanje Mačvi Vladan Milojević ima dosta kadrovskih problema i ne može da računa na četvoricu standardnih prvotimaca što trener crveno-belih ne želi da koristi kao izgovor.

"Znate da sam neko ko stalno ima poverenje u sve svoje igrače. Kako nam je, tako nam je, ne treba da tražim izgovor. Nikada ga nisam ni tražio. Tražiću sastav koji je najspremniji, pa ćemo da vidimo", izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za medije Vladan Milojević.

Situacija je takva da na teren neće moći Filip Stojković, Vujadin Savić, Mičel Donald i El Fardu Ben. Uroš Račić preskače utakmicu zbog kartona, a Milan Rodić će se vratiti u startnu postavu, pa bi tako Zvezdu trebalo da gledamo u sledećem sastavu:

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Babić, Le Talek, Rodić - Krstičić, Jovičić - Srnić, Milijaš, Radonjić - Pešić;

Utakmica 28. kola Super lige Srbije između Mačve i Crvene zvezde počinje u 17 časova, a direktan prenos obezbeđen je na TV Arena sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke