Zvezda uputila apel pred "večiti derbi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.02.2019.
15:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Domaćin i organizator predstojećeg 159. "večitog derbija" uputio je apel navijačima koji u subotu dolaze na stadion "Rajko Mitić".

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Dva dana pred 159. "večiti derbi" FK Crvena zvezda uputio je apel navijačima koji će u subotu, 2. marta krenuti put stadiona "Rajko Mitić".

Na zvaničnom sajtu šampiona Srbije navodi se da za predstojeći duel Crvene zvezde i Partizana vlada veliko interesovanje navijača i da se očekuju velike gužbe.

"Veliko interesovanje publike i činjenica da se u Ljutice Bogdana očekuje rekordna poseta kad su ovosezonski superligaški dueli u pitanju, povod su za apel navijačima da na stadion dođu što ranije i izbegnu gužve", poruka je FK Crvena zvezda.

Iz Ljutice Bogdana takođe podsećaju da su na zapadnoj i istočnoj tribini instalirani novi sistemi za ulazak na stadion i da će zbog toga svaki posetilac morati da ima kartu.

"Dodatni povod za dolazak ranije je modifikovan saobraćaj u ulicama oko stadiona 'Rajko Mitić', a vredan pomena je i podatak da će blagajne raditi do 17.30 odnosno da će se prodaja ulaznica završiti pola sata pre prvog sudijskog zvižduka", dodaje se u Zvezdinom apelu.

Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu, 2. marta sa počekom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 28.02.2019
17:17

Nadam se da ce kao i svu u svetu i na Marakani samo jedna tribina biti rezervisana za navijace gostujuceg tima, a ne u tri ili cetiri kaveza s obzirom na nismo u zooloskom vrtu.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 28.02.2019
16:53

a gde ce biti spesteni oni koji ce da mlate nevine ljude na zapadu sa crno-belim obelezjima?