Zvezda ulazi u ciljnu ravninu, traži podršku navijača

Autor: Pavle Knežević
sreda 04.04.2018.
14:06
Izvor: Sportske.net

Meč sa Zemunom za Zvezdu će biti isti kao svi do sada - ni lakši ni teži nego prethodni. Na koga Miloje može da računa?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Poslednja utakmica ligaškog dela takmičenja neće biti ni lakša ni teža za Crvenu zvezdu, a njen trener Vladan Milojević rekao je Zemun "hit" prolećnog dela i da po rezultatima ne može da se meri sa ekipom iz prvog dela sezone.

"Pozvao bih u ime igrača i stručnog štaba navijače da dođu da nas podrže, pošto ulazimo u ciljnu ravninu. Dolazi nam protivnik koji je, bez velikog preterivanja, hit ovog prolećnog dela prvenstva. ada bi se računali samo bodovi iz proleća, Zemun bi bio u vrhu tabele. Imaju dobre pojedince, igraju dobar fudbal, agresivan. Ono što je stvarno interesantno je da bolje rezultate postižu na strani nego kod kuće", rekao je Milojević.

Trener Zvezde uvek ima birane reči o trenerima iz Super lige, ali je za Milana Milanovića imao baš birane reči.

"Bilo bi nekorektno pomenuti, jako cenim Milana Milanovića i njegov rad. Dokazao se u srpskom fudbalu, iskusan stručnjak od koga mi mlađi možemo da naučimo. Vidi se njegov pečat u svemu što radi", rekao je trener.

Lepe reči o protivniku, a kako je sa Zvezdom?

"Spremićemo se za ovu utakmicu kao do sada. On neće biti ništa lakša i ništa teža nego do sad. Daćemo sve od sebe. Moramo da izađemo da budemo ono što jesmo i da damo sve od sebe na terenu. Nadam se i da će nam vreme biti naklonjeno i da ćemo videti jednu lepu predstavu sutra popodne", rekao je Milojević.

Sigurno neće igrati Filip Stojković zbog kartona, kao i Vujadin Savić i Mičel Donald zbog povreda. Pitanje je da li će Krstičić igrati, a više će znati posle današnjeg treninga.

Posle ovog meča sledi veliki derbi, da li možda kalkulišete kada su u pitanju kartoni?

"Iskren da budem i ne znam koji igrači imaju ili nemaju kartone. Nećemo ništa da kalkulišemo u tom smislu. Spremaćemo se na najbolji mogući način. Derbi je daleko od nas. Treba da razmišljamo samo o prvoj narednoj utakmici, a to je sutrašnja. Tako da nećemo razmišljati na taj način", rekao je Milojević.

Utakmica Crvena zvezda - Zemun igra se sutra od 17 sati, a ulaz je besplatan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke