Zvezda ugostila 180 mališana, dvanaestorici šansa za novo dokazivanje

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.04.2018.
17:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdinom pozivu za učešće na tradicionalnom probnom treningu koji se održava svake godine odazvalo se 180 mališana iz čitave Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije organizovao je u utorak probni trening za mališane iz čitave zemlje. Tradicionaloj manifestaciji "Open Day" ovoga puta se odazvalo 180 dečaka koji su pokušali da se dokažu tokom probnog treninga.

Crvena zvezda je svakom dečaku koji se odazvao pozivu da dođe na otvoreni trening poklonila članstvo u klubu, a dvanaestorica najboljih dobiće šansu da nastave da se dokazuju.

Radi se o dečacima rođenim u periodu od 2007. do 2011. godine i oni će se već sutra pridružiti deci koju su prethodnih meseci skautirali Zvezdini sakuti.

"Još jednom se pokazalo da je Srbija zemlja talenata, kada su svi sportovi u pitanju. Naravno, i fudbal. Interesovanje je bilo ogromno, i deca su se zaista potrudila da ostave dobar utisak. Hvala svima koji su se odazvali, a pozivam dečake i da se priključe našim kampovima gde će takođe imati priliku da se nametnu našim trenerima", rekao je koordinator Zvezdinih škola fudbala Vladimir Cvjetićanin.

Nakon sutrašnje dodatne selekcije koja će biti obavljena na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda, najboljima će biti ponuđeno sa se priključe Zvezdinoj školi fudbala.

Otvorenom treningu prisustvovao je i predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Tuesday, 03.04.2018
21:36

Srbija voli Zvezdu Zvezda ne mora da brine za svoju buducnost.

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 04.04.2018
04:06

Prijatelju, cela Srbija mora da brine za svoju budućnost!

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 04.04.2018
12:00

Za nekoga je jedna casa napunjena do pola polu-puna, a za nekoga polu-prazna.