Zvezda u vrhunskoj formi pred derbi, sledi potvrda?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.04.2018.
17:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Štoper crveno-belih poručuje da crveno-beli imaju ogroman motiv da svima dokažu kako je Zvezda najbolji tim u zemlji i da zaslužuje šampionsku titulu.

Beta/AP Photo/Marin Meissner
Beta/AP Photo/Marin Meissner

Povezane vesti

Posle nedavne iznenađujuće eliminacije u četvrtfinalu Kupa Srbije, ekipa Crvene zvezde se brzo stabilizovala i ušla u novu seriju pobeda.

Najnovija je ostvarena protiv Zemuna, kada su crveno-beli furiozno ušli u meč i već za dvadesetak minuta završili posao, postigavši tri gola. Po mišljenju štopera Crvene zvezde Srđana Babića, ekipa Vladana Milojevića se nalazi u vrhunskoj formi u pravo vreme - baš pred 157. večiti derbi, možda i odlučujući u borbi za titulu.

''Treba samo da nastavimo kao što smo i do sada igrali, mislim da smo pokazali da možemo da se nosimo sa svakim protivnikom. Sigurno će u subotu na terenu biti mnogo više naboja i uzbuđenja, to je draž večitog derbija.

Za ovakvu utakmicu mnogo je važnija psihička nego fizička priprema.

Mi smo fizički potpuno spremni, odlično radimo, naporno treniramo i što se toga tiče siguran sam da smo u vrhunskoj formi.

Zato smatram da je najvažnije da uđemo hladne glave u meč, znamo koliku težinu nosi sa sobom i koliko nam je pobeda bitna. Atmosfera, huk naših navijača sa tribina će nam sigurno pomoći'',
objašnjava Babić.

Ekipa Crvene zvezde je tokom sezone stekla ogromno evropsko iskustvo, ali ''večiti derbi'' je bio i ostao nešto posebno. To potvrđuje i Babić.

''Važno nam je da započnemo novi niz pobeda u večitim derbijima, uvek smo u borbi za prvo mesto sa Partizanom i zato smo odlučni da pobedimo kako bismo dokazali da smo najbolji u zemlji'', zaključio je Babić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke