Zvezda u velikim kadrovskim problemima pred Hofenhajm?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.10.2020.
10:07
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Zabvrinjavajuće informacije stižu uoči večerašnjeg susreta.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će od 21 čas protiv Hofenhajma na ''Rajn-Nekar Areni'' započeti takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Sve se dešava četiri dana posle 163. večitog derbija koji je ostavio traga na Zvezdinim igračima, ali za očekivati je da oni koji večeras budu istrčali na teren budu i potpuno spremni za najveće napore.

Ono što je od početka jasno, to je da trener Dejan Stanković kao i na derbiju, neće moći da računa na Mirka Ivanića i Gelora Kangu zbog koronavirusa, i na Ričmonda Boaćija zbog povrede. Međutim, ''Informer'' je jutros otkrio da crveno-beli imaju još potencijalnih problema.

Prema njihovim saznanjima, veliko je pitanje da li će Zvezdin najbolji igrač Aleksandar Katai moći da nastupi od prvog minuta, a neizvesni su i Ben, Gavrić i Gobeljić!?

Razlog su lakše povrede, pa se postavlja pitanje kako će izgledati Zvezdin sastav večeras?

U najgorem slučaju, ako niko od pomenutih ne bude spreman, Zvezda bi mogla da nastupi u sastavu:

Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Rodić - Sanogo, Petrović - Spiridonović, Nikolić, Vukanović - Falćineli.

Ipak, verujemo da će do večeras situacija biti bolja i da bi Zvezdin sastav mogao da liči na onaj iz derbija, eventualno uz par korekcija.

Na primer, ovako:

Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Rodić - Sanogo, Nikolić - Gavrić (Spiridonović), Ben, Katai - Falćineli.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 22.10.2020
17:08

Куд нас све ово снађе баш сад.

avatar
Dorotej
Thursday, 22.10.2020
14:39

Izađite jedamput kao muškarci da odigrate utakmicu. Pa ako izgubimo, niko vam neće zameriti. Muka mi je da gledam zadnju Zvezdinu liniju, od straha se ušeprtljaju pa izbacuju loptu par metara (obično do noge protivničkog ograča). Samo pogledajte koliko povezanih grešaka smo napravili kod prvog gola Partizana u zadnjem derbiju. I ne vraćajte tu hebenu loptu Borjanu koji na kraju ima njen najveći posed među svim igračima. Sanogo je pre pomenutog gola vratio loptu sa 50 metara golmanu, pa se onda zakuvalo sa Erakovićem. Problem je da nemamo lidera koji zna da povuče ekipu u okršaj. Igrači treba da shvate ovakve utakmice kao priliku da zablistaju, da naprave međunarodno ime. Trener bi morao to da im objani, pa on je bar odigrao važne utakmice u životu i imao je petlju.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 22.10.2020
12:58

Be Kataia bi bilo stvarno tesko, ali nikad se ne zna mozda iz grupe ispliva neko drugi.

avatar
Dorotej
Thursday, 22.10.2020
12:39

Ceo dan će biti "kafenisanje", prazne priče. Od svega se pravi drama. Zvezda ima dovoljno igrača. Juče je primer Šahtjor. Bez 10 igrača su pobedili Real Madrid i NADIGRALI GA, pokazali kako se igra moderan fudbal. Mi unapred tražimo alibi i razlog da izađemo na teren utronjani do daske. Zvezda u svaku važnu utakmicu ulazi sa velikim strahom (a našeg trenera je STRAH od brze tranzicije protivnika - čitam, krstim se i ako sam ateista). To je stvar za psihologa.

avatar
BojanMC
Thursday, 22.10.2020
14:38

Sve je to super. Ipak pogledaj koliko je Sahtjor placao za transfere svojih igraca i kolike su plate tim igracima. Sto se tice igrackog kadra u Zvezdi tesko da je moglo bolje za te novce. Samo je potreban trener koji ce kao Milojevic da postavi ekipu cvrsto i tako se mogu dobiti slicni ili malo bogatiji tipa Kopenhagen, Young Boys itd. Protiv timova tipa Bajern, Barsa, Liverpul, neozbiljno je bilo sta ocekivati sem ubedljivih poraza od 3:0 do 9:0.

avatar
Brajkoo
Thursday, 22.10.2020
12:09

Objektivno novinarstvo u Srbiji...Crvena oslabljena ne igraju 2 mozda 3 igraca a Hofenhajmu 10 ali bukvalno 10 i jos 2 -3 su pod znakom pitanja. Najveci problem za Crvenu je to sto ce sudija da sudi posteno

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 22.10.2020
12:58

Za Zvezdu je odlicno sto ce sudija da svira posteno ljepi.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 22.10.2020
10:27

Ne izmisljajte i nemudrujte,vec ih naucite kako da igraju bez straha i da igraju i da napadaju i to jako.

avatar
napred Panktizan!
Thursday, 22.10.2020
12:22

Pa nije ti to Vojvodina, Radnicki Nis, Cukaricki, Surdulica, Rad, Dinamo Vranje, Macva, Vozdovac pa da napadas bez straha. Protiv Partizana, Tirane, Ararata i Omonije ste u problemu, a protiv Hofenhajma u velikom problemu.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 22.10.2020
17:09

У којој групи је партизан.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 22.10.2020
14:28

Партизан је правио проблеме, то је тачно, јер, како управо ви кажете, тешко је играти против бункера. Арарат и остале боље да не помињете, јер да не беше судије они аматери из Молдавије, чијег имена се нико више и не сећа, би вас научили памети.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 22.10.2020
12:59

Tebi mnogo hladno na - 8 pa se gubis u pisanju ljepi.

avatar
napred Panktizan!
Thursday, 22.10.2020
12:23

Bice jako, ne brini se ;)