Zvezda u svojim redovima ima "novog Manea"?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.05.2018.
12:06
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Njegova reč se izuzetno poštuje na "Marakani" i zbog toga ne treba sumnjati u procenu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Veliki broj talentovanih igrača ima trenutno Crvena zvezda u prvom timu, a čovek koji je zadužen za rad sa njima svakako može da proceni kakva ih karijera čeka.

Pomoćni trener Crvene zvezde Milan Kosanović zadužen je za rad sa mlađim igračima iz prvog tima, a jedan od onih koji su morali na 'Kosanov dril' bio je i Nemanja Radonjić.

"Pre je izbegavao da ostaje posle treninga, a kada je promašio protiv CSKA zapitao se - da li su možda u pravu ovi ljudi što mi govore da radim dodatno? Sad je počeo da kad mu odredim 100 šuteva kaže - može li još 15. Za mlađe je individualni rad neophodan", rekao je za "Žurnalov magazin" Milan Kosanović.

Nemanja Radonjić priključio se Crvenoj zvezdi prethodnog leta i potpuno rehabilitovao karijeru jer se u jednom momentu našao na stranputici.

"Nije shvatao fudbal ozbiljno. Danas je to drugi Radonja, fudbalski živim za to da napravimo trećeg Radonju koji je ideal. Mora da shvati da ovo nije zabava, želim da ima Ronaldovu glavu, taj mentalitet", dodao je Kosanović.

U tekućoj sezoni Radonjić je postigao 5 pogodaka na 37 takmičarskih utakmica. Kosanović ne sumnja da ga čeka velika budućnost što potvrđuje i poređenje koje je napravio upitan da prokomentariše gde je granica za mladog krilnog vezistu.

"Kada gledate Manea i Liverpul, tu negde", istakao je Kosanović.

Kada je u pitanju sledeći korak u karijeri Nemanje Radonjića pomoćni trener crveno-belih ima jasnu viziju u kom pravcu bi ona trebalo da ide.

"Najbolje bi bilo da ode kao Sergej (Milinković-Savić) u manji klub od Zvezde, ali nisam siguran da će moći takvi da ga plate", zaključio je Kosanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Saturday, 12.05.2018
12:09

Gde će u manji klub od zvezdice pa to je prosto nemoguće.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 12.05.2018
23:13

Tako je, mali klubovi u svojim vitrinama imaju trofeje evropskog i svetskog sampiona, a velikanima je najveci trofej lopta Lige Sampiona.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 13.05.2018
12:59

Razlika je u tome sto cemo mi tu loptu Lige Sampiona imati kad tad, a vi trofej evropskog sampiona nikad.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 13.05.2018
12:25

Što se tiče LŠ vama je najveći trofej zastavica Glazgov Rendžersa, znači ni loptu nemate hahaha