Zvezda u problemu, ništa od velikog pojačanja?!

Autor: Darko Mitrović
petak 01.06.2018.
11:24
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će plan morati da se menja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

I dok su u Partizanu već doveli jednog, a sada razmatraju više opcija za drugog napadača, u Crvenoj zvezdi su prelazni rok počeli angažovanjem defnzivnog veznog Dušana Jovančića.

Sledeća meta bi i crveno-belima trebalo da bude novi napadač, a prema informacijama koje su se pojavljivale prethodnih dana, pregpvori se vode sa Nikolom Stojiljkovićem iz Brage, zatim Markom Marinom iz Olimpijakosa i Frankom Soldanom iz Santa Fea.

Činilo se da će od pomenute trojice Zvezdi biti najlakše da angažuje Stojiljkovića, s obzirom da je on prošle sezone bio na pozajmici u Kajzeriju, da je svojevremeno imao odličnu saradnju sa trenerom Milojevićem u Čukaričkom, ali i da su Marin i Soldano prilično skuplji.

Međutim, iz Portugala stižu loše vesti za crveno-bele.

Kako prenosi tamošnji ''Maisfutebol'', Braga je navodno za Stojiljkovića zacepila cenu od 2.5 do tri miliona evra na ime obeštećenja, što je za Crvenu zvezdu svakako neprihvatljivo.

Klub iz Ljutice Bogdana spreman je da izdvoji oko 800.000 evra, nešto više nego za Aleksandra Pešića prošlog leta, ali su pomenuti zahtevi iz Brage za crveno-bele ''astronomski''.

Podsetimo, loše vesti stižu i kada je u pitanju transfer Soldana. Juče se pojavila informacija da je i poznati klub sa Ostrva zainteresovan za njegove usluge i da bi čak možda i platio velikh pet miliona koliko navodno traže u Santa Feu.

Opširnije o tome čitajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srba Stamenkovic
Friday, 01.06.2018
16:21

Sta ce nam Stojiljkovic?Da li to znaci da ce da prodaju Pesica?Bolje forsirati Joveljica polako.

avatar
RašaNoviSad
Friday, 01.06.2018
15:42

a šta bi od Aleksića Melega i Medojevića

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 01.06.2018
13:06

Niko nece dzabe u Zvezdu . pa ako nesto vredi da ga ubrzo prodaju za dobre pare.Toga Terzicu nema.

avatar
Kori Volden
Friday, 01.06.2018
12:03

Nista, ako traze toliko, neka ostane tamo, sta ce covek. Zelja je obostrana. Ali za te pare je nemoguce. Zadrzati Pesica do kraja kvalifikacija. Posle ga pustiti. Ne treba se dovoditi neko cisto da bi doveli nekog. Pavkov je dobar spic, Joveljic ce mi biti rezerva i to je to.