Zvezda u petak dobija dva "paklena" pojačanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.07.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net

Poslednjeg radnog dana tekuće nedelje ekipi će se priključiti dvojac na koji je Vladan Milojević nestrpljivo čekao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sedmoricu novih igrača angažovala je Crvena zvezda u tekućem prelaznom roku, a do kraja nedelje trebalo bi da potpiše i štoper Miloš Degenek.

Time bi crveno-beli "skockali" jako dobar tim za predstojeće evropske kvalifikacije, ali tu nije sve kada je jačanje ekipe pred start sezone u pitanju.

Svi su već upoznati sa činjenicom da Vladan Milojević tokom priprema nije imao na raspolaganju sve igrače, a stvari će se promeniti poslednjeg radnog dana tekuće nedelje.

Ekspedicija FK Crvena zvezda vraća se u Srbiju večeras, a ekipi se u petak priključuju reprezentativci Milan Rodić i Nemanja Radonjić koji su posle povratka iz Rusije otišli na kraći odmor.

Standardni levi bek i krilni vezista predstavljaće ogromno pojačanje za ekipu koja već odlično izgleda, što potvrđuju dobri rezultati ostvareni u kontrolnim utakmicama.

Izvesno je da Milojević neće koristiti Rodića i Radonjića na gostovanju u Rigi, ali je važno da pomenuta dvojica budu spremna za okršaje drugog kola kvalifikacija pošto niko ne sumnja da će Zvezda i bez njih dvojice lako izaći na kraj sa Spartaksom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Vidara
Tuesday, 03.07.2018
14:36

Da li je moguce da niko u Zvezdi ne prepoznaje odlican momenat da se gurne u vatru bar jedan omladinac. I to bilo koji. Cini mi se da je odlicna prilika, ako vec nece Joveljica, da to bude Terzic, levi bek, kakav crni Hajdin. Nadam se da ce to uvideti Miloje, ali tesko. Mada, sto ne dati sansu od starta Joveljicu, tako se stvaraju igrači. Dobri smo na svim pozicijama, ima prostora da se gurne jedan u vatru, bilo bi dobro to i za ekipu, ali i podstrek za ostale mlade, barem prvo kolo kvalifikacija.

avatar
Filip MUFC
Tuesday, 03.07.2018
16:30

Hoces na svaku Zvezdinu vest isti text?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 03.07.2018
13:18

Zvezda kompletira tim pravi da Srbija i srpska dijaspora evropske pobede slavi.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 03.07.2018
11:36

Zvezda bi moglo bi se reci bila jaka ali nema dobrog i pravog cenntarfora.Ovi svi su za dobar tim dosta slabi.Videcete,mnogo sansi ce upropastiti.Kao sto su protiv CSK.

avatar
deki trbic
Tuesday, 03.07.2018
10:36

uff dva pojacanja, nisu nista igrali na SP i nzm zasto su uopste i otisli na SP ?

avatar
As Roma 1998
Tuesday, 03.07.2018
10:55

Pa sta su po tebi trebali da urade?Da povedu samo prvih 11 na Svetskom prvenstvu?Pa ni nekoliko drugih fudbalera iz reprezentacije nije igralo.Ne samo za Zvezdu vec i za jace klubove bi bili obojica pojacanje i sigurno je Zvezda jaca sa njima.Ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan jedino kad igraju u Evropi.

avatar
deki trbic
Tuesday, 03.07.2018
22:18

pa nije ih trebao povesti kada se znalo da nece igrati a i da necemo daleko dogurati...realno i to sto smo dosli na SP je uspeh.