Zvezda u humanoj misiji, navijači će dobiti poseban poklon ako se uključe

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.03.2018.
12:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ovo je već tradicija na Marakani, tradicija na koju u Zvezdi mogu da budu ponosni.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Dan posle novog trijumfa ekipe Vladana Milojevića u Superligi, Crvena zvezda je na svom zvaničnom sajtu najavila održavanje 13. po redu akcije dobrovoljnog davanja krvi, pod nazivom ''Crveno-bela krv''.

Akcija će biti održana u petak, 9. marta u prostorijama Medija centra stadiona ''Rajko Mitić'', ali i u drugim gradovima.

U nastavku prenosimo sve detalje ove akcije, objavljene na zvaničnom klupskom sajtu.

''Svi dobrovoljni davaoci će dobiti posebnu nagradu, jer svako ko odluči da pomogne nekome i da krv, na poklon će dobiti ulaznicu za meč Crvena zvezda – Napredak koji se igra u nedelju na našem stadionu. U pitanju su ulaznice za severnu, istočnu i zapadnu tribinu.

Dobrovoljno davanje krvi biće moguće od 11 do 18 časova. 
 
Nove zalihe krvi su uvek neophodne. Zato se akcija 'crveno-bela krv' u saradnji sa Institiutom za transfuziju krvi Srbije organizuje već dvanaesti put. Svaka prethodna imala je izuzetan odziv i verujemo da će tako biti i ovog puta. Osim na Marakani, davanje krvi biće organizovano i u Boru, Negotinu, Paraćinu, Istočnom Sarajevu, Bijeljini, Doboju i Trebinju.
 
Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri meseca za osobe ženskog pola'', navodi se na sajtu FK Crvena zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
СрбијаНС
Thursday, 08.03.2018
17:33

звезда у хуманој мисији-збринимо све наше шегрте

avatar
Piksi G0L iz kornera
Thursday, 08.03.2018
14:16

Bravo za Zvezdu. Napred Zvezdasi.