Zvezda TV i njeni ''nepobedivi'' - žele da i od Humske naprave ''domaći teren''

Autor: Darko Mitrović
subota 22.09.2018.
14:40
Izvor: Sportske.net

Puni su samopouzdanja i vere u trijumf sutra uveče u Humskoj.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Crvena zvezda je sjajno započela novu sezonu, u domaćem prvenstvu ređa pobede, u Evropi je preko kvalifikacija stigla u Ligu šampiona, znatno je i pojačana u finišu prelaznog roka, pa je s pravom mnogi smatraju favoritom u 158. večitom derbiju, iako će Partizan biti u ulozi domaćina.

Međutim, desni bek Crvene zvezde Filip Stojković, u najnovijoj epizodi Zvezda TV-a, pod nazivom ''Nepobedivi'', izrazio je želju u poruci navijačima Crvene zvezde da sutra i od Humske, kao i u Salcburgu nedavno u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, naprave ''domaći teren''.

Osim njega, derbi su najavili i kapiten Vujadin Savić, Goran Čaušić i El Fardu Ben.

U prilogu je kompletna emisija.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 22.09.2018
21:50

I biće kao da igraju na domaćem terenu. Razloga je mnogo, a ja ću navesti samo one najbitinije.
Posle lošeg starta u JSL, poraza od Dinama iz Vranja i jako loše igre na gotovo svim ovosezonskim utakmicama, ne samo u onim "Evropskim" za koje se moze naći alibi da je Partizan u kvalifikacijama za ligu Evrope imao "jake" protivnike, več i na onim na kojima očekivalo da Partizan odigra nadahnuto i lepršavo, navijači su veoma razočarani i mnogi koji redovno prate svaki derbi i zdušno navijaju za Partizan, sada će biti na nekom drugom mestu, a ne na stadionu partizana.
Podeljene i zaraćene navijačke grupe, koje će umesto zajedničkog navijanja, svaka ponaosob voditi svoj "rat".
Opšta nesigurnost od mogućih nereda između pomenutih grupa, ali i eventualna ubeđenost Delija da tako "pocepanoj vojsci" partizanovih navijača lako i bez opasnih posledica za sebe, mogu da vrate neke od ranijih "dugova", ili čak i radi pokazivanja sopstvene navijačke "nadmoći" . Uprava koja već dugo vremena nema podršku onih navijača Partizana, koji ne samo da navijaju za Partizan, već ga i neizmerno vole.
Mnogo je još razloga zbog kojih mnogi od Partizanovih navijača neće biti na stadiionu, no dovoljni su i ovi koje sam naveo da bi osim "severa" sve druge tribine bile više nego poluprazne.
Zbog svega ovoga, igrači, ali i navijači zvezde ocećaće se kao da igraju na svom stadionu.