Zvezda - Trojica idu na pozajmice, ispisnice defanzivcima

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.02.2018.
17:43
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nastavlja vicešampion Srbije sa aktivnostima vezanim za zimski prelazni rok. Zaboravljeni defanzivci dobili ispisnice, trojica na pozajmicama, profi ugovori za omladince.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda nije bio preterano aktivan tokom zimskog prelaznog roka pošto je klub napustio samo Gelor Kanga, a angažovani su El Fardu Ben i Stefan Hajdin.

Pošto je igrački kadar bio preobiman odlučeno je da se uoči skorog početka prolećnog dela sezone naprave određeni rezovi i rokade.

Zaboravljeni defanzivci Miloš Stojanović i Stefan Milošević danas su zvanično dobili ispisnice tako da su slobodni u izboru nove sredine, a poznato je da je Stojanović već našao angažman u Voždovcu.

Obojica su zabeležila po četiri nastupa u prvom timu, a Crvena zvezda im se zahvalila i poželela uspeh u daljem toku karijere.

Klub su danas napustila još trojica igrača, doduše na određeno vreme jer su Vanja Vučićević, Filip Bainović i Ze Markos prosleđeni na pozajmice u superligaške timove.

Mladi napadač će proleće provesti u subotičkom Spartaku, dok će Ze Markos zajedno sa Filipom Bainovićem na Banjicu. Bainović je prethodnog leta stigao na "Marakanu" upravo iz Rada.

Novost je i to da su trojici omladinaca ponuđeni profesionalni ugovori koje su oni prihvatili. Radi se o Ranku Jokiću (1999), Mateji Stojanoviću (2001) i Bogdanu Jočiću (2001) koji su potpisali trogodišnje ugovore.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Thursday, 08.02.2018
22:21

zao mi ovog malog levog beka nije dobio pravu sansu al nema veze doce i on za par godina u zvezdu kao veliko pojacanje

avatar
chaki
Thursday, 08.02.2018
18:48

Šteta mozda za ovog Stojanovica, na menadžeru brutalan stoper :)

avatar
Mr.p
Thursday, 08.02.2018
19:44

Najavljen kao budući Vidić, nikad ništa uradio nije.

avatar
RUSKI CAR
Thursday, 08.02.2018
20:40

Ne igram menadžer, ali sam ga gledao u prijateljskim i mislim da će biti vrlo dobar štoper.