Zvezda tim vodoinstalatera, jedino je Pavkov električar?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 30.08.2019.
07:39
Izvor: Sportske.net

Stiven Vornok "blistao" tokom žreba za Ligu šampiona.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Stiven Vornok je priča večeri, kada je žreb Lige šampiona u pitanju. Nekadašnji fudbaler Liverpula, par puta i reprezentativac Engleske je pokazao baš neznanje, u studiju tokom izvlačenja grupa za LŠ.

Eks-defanzivac koga pamtimo kao rezervu Liverpula, ali i po rolama u Blekburnu i Aston Vili je u studiju konstatovao da je Zvezda tim vodoinstalatera koji poluprofesionalno igraju fudbal.

Ovo je govorio sa takvim samopouzdanjem da bi neko rekao da zaista prati fudbal u ovom delu Evrope, ali i da generalno postaje igru, što bi ga kvalifikovalo za gosta tokom žreba.

Jasno, na Tviteru je odmah suočen sa porugama, ali Vornok nije imao dan, pa se pozvao na šaljivu informaciju da je Pavkov električar i da radi u bakalnici, koja se vrtela po društvenim mrežama nakon što je napadač Zvezde dao dva gola Liverpulu.

Vadio se da nije mislio na ceo tim, a onda izvinio, ali košarkaškom klubu Crvena zvezda.

Bilo kako bilo, Englez je baš imao loše veče kada je u pitanju gostovanje na televiziji, a možda ne bi bilo loše da se raspita, ne zbog sebe, očigledno ga ne zanima, već zbog gledalaca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manipulator
Friday, 30.08.2019
10:35

A ne nego nisu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 30.08.2019
10:33

To sve govori o njegovoj neintelegenciji i ne poznavanja fudbala.

avatar
Чарапан
Friday, 30.08.2019
10:01

Bio bi sjajan marketinski potez pozvati Vornoka kao gosta na neku od Zvezdinih utakmica. Kad vidi koliko ljudi navija za vodoinstalatere bice mu potreban i mehanicar da mu zasrafi vilicu.

avatar
MarkoSi
Friday, 30.08.2019
09:46

Ovo je standardno za prosečnog Engleza, a ono što me plaši je naše prihvatanje tog sistema. Klasičan primer Daning-Krugerovog efekta. Maksimum društvenih mreža da te zatrpaju besmislicama, maksimum rialitija i minimum znanja. Onda se pojaviš i negde sa ogromnim samopouzdanjem lupetaš gluposti o stvarima koje bi manje-više trebalo da budu opšte poznate (npr. Crvena Zvezda je prošle sezone igrala protiv njegovog bivšeg kluba i čak ga pobedila, a svako ko makar površno prati fudbal trebalo bi da zna koji su klubovi bili šampioni Evrope i sveta). Vrlo slično današnjim političarima u Srbiji.

avatar
barbaroga
Friday, 30.08.2019
08:58

Realno, mi smo za njih nebitni i oni na nas gledaju i sprdaju se sa nama isto kao i mi sa Samrokom i slicnim klubovima iz Letonije, Estonije, Malte, Farskih ostrva ....

avatar
Čika Fidel
Friday, 30.08.2019
07:51

Pitaj svoj Liverpul kako su prošli protiv amatera prošle sezone u Bg?